Emne nr.: 130-G51278
Emne nr.: 130-G51278

Poolhuse er eftertragtede hele året, fordi rigtig mange et højt antal gæster nyder den frie adgang til swimmingpool'en. Her kan I glæde jer til masser af tid til hinanden og masser af hygge. Kort sagt: til alle tiders ferie.

Drømmen om en luksuriøs ferie i et poolhus med en skøn beliggenhed er nu langt tættere på at gå i opfyldelse. Her på Feline Holidays giver vi dig nemlig det største udvalg af skønne poolhuse. Det giver overblik og gør søgningen efter et poolhus langt nemmere for dig.

Uanset hvilket poolhus du bestemmer dig for, er det nemt og enkelt at få bookingen på plads. Det hele foregår online, det er nemt og enkelt, og det varer kun et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Sommerhusene i ferieområdet Skåstrup Strand ligger i gåafstand fra den dejlige badestrand.

CLAY Keramikmuseum Danmark, Grimmerhus, er det eneste museum i Nordeuropa, der udstiller international og dansk keramikkunst.

Ta' en udflugt til Odense og besøg H.C. Andersens fødehjem. Den stemningsfyldte by har foruden masser af historie også moderne byliv med spændende butikker, cafëer og kulturelle aktiviteter.

Der findes også en prærie tæt på Skåstrup Strand - nemlig Ditlevsdal Bison farm med mere end 400 amerikanske bisoner. Om sommeren arrangeres der safariture blandt de prægtige dyr.

Ta' turen til Kerteminde og besøg oplevelses- og forskningscentret Fjord & Bælt. Oplev den spændende verden under vandoverfladen, se marsvinene blive fodret og træningen af havets dyr.

Hindsgavl Slot ligger i maleriske omgivelser med skov tæt på Lillebælt. I slotsparken kan man nyde synet af mange sjældne træer.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det poolhus, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på hjemmesiden.

Skulle du finde det poolhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit poolhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle ønsker til det poolhus, du kigger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at matche dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 28 sommerhuse