Emne nr.: 160-D7200

Et poolhus betyder simpelthen, at familien kan glæde sig til en ferie på første klasse. Det er simpelthen skønt at vide, at I når som helst kan nyde vandet og de tropelignende forhold omkring swimming pool'en.

Udvalget af poolhuse er altid størst her på hjemmesiden. For dig betyder det, at du får overblik over dine muligheder, og at du sparer tid, fordi du bliver fri for besværet med at skulle overskue en række portaler, der hver især har et mindre antal poolhuse.

Når du har fundet det poolhus, du foretrækker, er der kun tilbage at få klaret bookingen. Den del er hurtigt klaret, og herefter er alt på plads til en skøn ferie, som I alle kan glæde jer til.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den attraktive feriedestination Rødhus ligger i et beskyttet klitlandskab direkte ved Vesterhavet.

Grundet den store afstand mellem sommerhusene og den naturlige vegetation i Rødhus, kan I altid være tæt på naturen her. Derudover passer husene naturligt ind i landskabet takket være deres arkitektur.

Restauranterne i Blokhus, omkring 7 km væk, er det perfekte sted af afslutte en udmattende og spændende dag.

Hvis du på trods af de rolige omgivelser og den smukke natur ikke kan undvære aktiviteter, har du mulighed for at se specielle seværdigheder, surfe eller bade.

Rødhus er en perfekt feriedestination for kunstinteresserede, da den inspirerende og idylliske natur tiltrækker mange kunstnere, der udstiller sine kunstværker i galleriet Rødhusgården.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det poolhus, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det poolhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af poolhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 6 sommerhuse