Emne nr.: 130-K10525

Uanset hvilket poolhus, du bestemmer dig for, kan hele familien glæde sig til en ferie i rammer, der ligger milevidt fra det sædvanlige. Der er ikke noget, der når op på siden af et poolhus, når der er tale om luksus. Uanset hvordan vejret og temperaturen arter sig udenfor, venter der et skønt, tropisk klima ved pool’en.

Din søgning efter ”poolhus rødby” er netop kommet et godt stykke tættere på målet. Her på hjemmesiden får du nemlig overblik over det største udvalg af skønt beliggende poolhuse. Fordelen for dig er, at du kan fokusere på at finde dit poolhus, uden at du skal omkring mange forskellige domæner.

Der er ingen grund til at vente, når du har fundet det poolhus, der opfylder dine ønsker. Det er med at få bookingen overstået, så alt er i orden. Den del er hurtigt overstået - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Rødby er en lille by på Lollands sydkyst, der er den tredje største danske ø i Østersøen.

Nakskov Fjord ligger i den vestlige del af Lolland. Her er der mange muligheder for lange vandreture i naturreservatet, og med en historisk postbåd kan I komme til de foranliggende øer.

I udkanten af Rødby minder Stormflodsstenen, en bearbejdet granit kampesten, om den store stormflod i 1872, der ødelagde store dele af byen.

Lalandia Aquadome er et tropisk bade- og fritidsland for hele familien. Udover vandrutsjebaner og andre aktiviteter er der også et wellnessområde.

Dodekalitten er et originalt ensemble af skulpturer nær byen Torrig i den nordlige del af Lolland. Ved de enorme stenfigurer kører der musik uafbrudt, som blev komponeret specielt til dette kunstværk.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det poolhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Såfremt du skulle finde det poolhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit poolhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det poolhus, du søger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 10 sommerhuse