Emne nr.: 090-94054
Emne nr.: 090-94054

Poolhuse er en enestående oplevelse. Adgangen til poolafdelingen er en luksus, som I med garanti vil nyde. Uanset hvilken side vejret viser sig fra, er der altid et skønt, varmt klima omkring jeres pool. Samtidig får I selvfølgelig nem adgang til gåture og udflugter i lokalområdet.

Et godt overblik over de mange poolhuse er den nemmeste vej til en skøn ferie. Og det er nøjagtig, hvad du får her på siden. Vi giver dig det største udvalg, hvilket betyder at du ikke behøver at søge andre steder. Nemt og enkelt.

Uanset hvilket poolhus du ender med at bestemme dig for, kan du uden videre booke det direkte over nettet. Bookingen er hurtigt klaret - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

De skønne badestrande, de betagende stejle klinter er sammen med interessante seværdigheder og spændende udflugtsmål med til at gøre Fur til et af Danmarks mest populære ferieområder.

Den smukke lille Sankt Mortens Kirke blev opført helt tilbage i år 1126 af tre af Furs stormænd. Kirken ligger på en høj med et smukt udsyn over Limfjorden.

Året rundt kan man rundt omkring på Fur se smukke malede fisk. Forskellige kunstnere har malet fiskene og udstillet dem spredt på øen.

Nyd en travetur langs vandet på en af de dejlige strande på Fur.

På Furs Naturhistorisk Museum kan man opleve spændende arkæologiske fund. Blandt de mest populære fund i udstillingen er forsteninger af kæmpeskildpadder.

De uforglemmelige Knudeklinter kan ses på den nordlige del af Fur. Furs molerskyst er omkring 600 meter lang. Går man helt ud til spidsen, får man den smukkeste udsigt over Mors og Livø.

Blandt Furs mange skønne naturfænomener er Langstedshullerne - slugter skabt af istidens erosioner. Det smukke landskab i omkring 35 meters højde er om foråret fyldt med smukke blomster. Her er fine vandrestier, borde og bænke - et perfekte udflugtsmål.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit poolhus til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det poolhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et poolhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til dit poolhus.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle ønsker eller krav til det poolhus, du er på udkig efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 3 sommerhuse