Emne nr.: 325-571
Emne nr.: 325-571

Hvad enten I gerne vil opleve den ene eller den anden del af Lemvig, er et poolhus det ideelle udgangspunkt for en ferie i attraktive og luksuriøse rammer.

Det er af stor betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så mange poolhuse som muligt. På den måde sikrer du, at du har de bedst mulige chancer for at finde præcis det poolhus, der er det rigtige for netop din familie. Hos os vil du altid finde det største udvalg af dejlige poolhuse.

Der er ikke noget at betænke sig på, når du har fundet det poolhus, der opfylder dine ønsker. Det er med at få bookingen klaret, så alt er i orden. Den del er hurtigt klaret - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Lemvigs midtby kan kulturinteresserede feriegæster også få noget for pengene på de forskellige museer.

Det sarte røde Bovbjerg Fyr fra 1877 stråler som en kulturel seværdighed ved Vesterhavskysten. I kan opleve en fantastisk udsigt over havet og det omkringliggende landskab, når I bestiger de 93 trin op til udsigtsplatformen.

Der er gode mountainbikestrækninger ved stranden og i skoven. En strækning på 50 km fører langs Klosterheden på grusstier, over bakker og i siksak gennem skoven.

Lad din sjæl vandre under en bådtur på Limfjorden.

Glæd jer til unikke sandslotte, der opstår på den mest kreative måde af børn, på Limfjordens strande.

Vinkelhage Strand er populær blandt hele familien takket være sit lave fjordvand og vidunderlige strandkvalitet.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er 100% tryg ved at leje dit poolhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige poolhuse. Du vil altid være dækket af prisgarantien, når du booker dit poolhus hos os.

Skulle du finde det poolhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi har mange års erfaring med udlejning af poolhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 29 sommerhuse