Emne nr.: 130-C21190
Emne nr.: 130-C21190

En ferie i et poolhus er noget, hele familien roligt kan glæde sig til. Det er skønt at have adgang til jeres egen swimming pool, når som helst det passer jer - og vel at mærke uden, at I er plaget af hverdagens stressende gøremål. Et poolhus er en skøn oplevelse, der i bund og grund betyder, at I får masser af tid til hinanden.

Den væsentligste forudsætning for at finde præcis det poolhus, der får familiens feriedrømme til at blive til virkelighed, er, at du kan vælge mellem så mange poolhuse som muligt. Jo flere der er, jo bedre for dig. For så vidt angår det punkt, er Feline Holidays det helt rigtige sted; vi har nemlig altid det største, samlede udvalg af attraktive poolhuse.

Der er ikke noget at betænke sig på, når du har fundet det poolhus, du kunne tænke dig. Det er med at få bookingen klaret, så alt er i orden. Den del er hurtigt overstået - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det er en smal strimmel af sand, der strækker sig mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Danmark opfylder her drømmen om brede strande, høje klitter og charmerende steder med sommerhuse.

Små børn elsker at plaske i det lave vand. Ved Ringkøbing Fjord er der badesteder med lavt og klart vand, hvilket især er egnet til de små vandrotter.

Området omkring Klegod har mange stier. Det er dejligt, at stierne fører til andre områder og ikke kun er en cirkulær rute, hvilket tilbyder en masse variation.

Farvandet her er en drøm for fiskeentusiaster. Vesterhavet og fjorden suppleres med en fiskesø, hvor der foruden regnbueørreder også er en grillplads.

Strandene tømmes i efteråret og er især dejlig til lange gåture. Træk vejret i vinden og ved bølgerne og tilbring derefter en hyggelig tid i sommerhuset som et godt grundlag for vinteren.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du ikke kommer til at betale for meget for dit poolhus.

Skulle du finde det poolhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller du har spørgsmål vedrørende et poolhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har særlige ønsker til dit poolhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af poolhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 119 sommerhuse