Emne nr.: 147-EAS336
Emne nr.: 147-EAS336

Uanset hvilket poolhus du falder for, kan I alle glæde jer til en uforglemmelig ferie. Det er rendyrket luksus at have adgang til jeres helt egen pool, når som helst det passer jer. Masser af hygge, masser af tid til hinanden, og ingen har travlt med noget. Det bliver ikke bedre.

Det har stor betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så mange poolhuse som muligt. På den måde kan du nemlig være sikker på, at du har de bedst mulige chancer for at finde nøjagtig det poolhus, der er det rigtige valg for jer. Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af dejlige poolhuse.

Når du har fundet frem til det poolhus, der matcher dine krav, kan du nemt og enkelt foretage bookingen direkte over nettet. Det tager kun et øjeblik - og derefter kan I alle glæde jer til starten på en skøn ferie sammen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Malaga er et af de vigtigste økonomiske og kulturelle centre i Spanien. Udover lufthavnen har byen og en stor handelshavn, et universitet og talrige verdenskendte seværdigheder.

Benalmadena ligger knap 20 km fra Malaga. I det lokale Sea Life får I et indblik i undervandsverden i det vestlige Middelhav.

I må ikke gå glip af en spadseretur gennem Parque de Malaga. Her kan I slappe af på en promenade og nyde 30.000 m2 natur.

I kan for eksempel dykke ned i Malagas historie i bydelen La Malagueta. Her ligger den største tyrefægtningsarena, som I bestemt bør se nærmere på.

Malaga ligger knap 140 km fra Gibraltar. På en ferie i regionen bør I helt bestemt besøge det britiske oversøiske territorium.

Borgen Gibralfaro troner ovenfor Malaga. I har en fantastisk udsigt over området fra borgen.

For teknologifans er der nogle ganske særligt i det sydlige Malaga. Her finder I byens bilmuseum, hvor I kan se biler fra forgangne tider samt nyrer hurtige biler.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det største udvalg af poolhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på samtlige poolhuse, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du lejer et poolhus gennem os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det poolhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit poolhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige krav til det poolhus, du er på jagt efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 16 sommerhuse