Emne nr.: 130-P42015
Emne nr.: 130-P42015

Et poolhus står øverst på ønskesedlen hos mange. Drømmen om en luksusferie med fri adgang til egen pool, et tropelignende klima og masser af tid til hinanden, er der mange, der deler.

Din jagt på et poolhus har de bedste odds for at lykkes, jo flere poolhuse du kan vælge mellem. Derfor har du altid de bedste chancer på Feline Holidays, hvor du til hver en tid finder det største udvalg af eftertragtede poolhuse.

Når du er færdig med din søgning, og du har fundet det poolhus, du helst vil have, er der kun tilbage at få klaret bookingen. Den del er hurtigt på plads; bookingen klares nemt og enkelt direkte over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Takket være mange seværdigheder i det nærliggende område, er landsbyen Jegum et vidunderligt feriemål for alle, der gerne vil opleve meget i deres ferie.

I landsbyen Oksbøl, ikke langt fra Jegum, ligger Aal Kirke, som er kendt for sine exceptionelle kalkmalerier og er et interessant udflugtsmål, hvis I tilbringer jeres ferie i regionen.

Den bilfrie Henne Strand nær Jegum er, med sit fine sand og skønne klitter, et fantastisk sted at tilbringe en afslappende dag på stranden med hele familien.

Der er mange forskellige muligheder for at tage på skønne gåture omkring Filsø ved Jegum.

I Jegum finder I en indbydende park, hvor flere grillpladser og en legeplads giver lidt afveksling.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det største udvalg af poolhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de poolhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer et poolhus gennem os.

Skulle du finde det poolhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller du har spørgsmål vedrørende et poolhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til dit poolhus.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af poolhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 44 sommerhuse