Emne nr.: 090-08000
Emne nr.: 090-08000

Uanset hvilket ferieområde du søger et poolhus i, kan I alle se frem til til et ophold i rammer, der ligger langt ud over det sædvanlige. En pool er den ypperste luksus, der findes - og I vil helt sikkert nyde den frie adgang til vand, tropiske forhold og masser af hygge.

Når du er ved at arrangere en ferie i et poolhus, er det væsentligste for dig, at du får så mange poolhuse som muligt at vælge mellem. På den måde sikrer du nemlig, at du har de bedste muligheder for at finde det perfekte sted. Og overblik er netop det, du får her på Feline Holidays, hvor du til hver en tid kan se det største udvalg af eftertragtede poolhuse.

Bookingen er hurtigt overstået på nettet - og når den er på plads, kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hvis I ønsker jer en afvekslende familieferie, er det en god ide at kigge nærmere på Houstrup ved den jyske Vestkyst. Her finder I alt, hvad I har brug for til en vellykket familieferie.

Blåbjerg ligger i klitplantagen af samme navn ved Houstrup. Klitten er 60 meter høj og dermed Danmarks højeste klit. Fra toppen er der den mest fantastiske udsigt over området.

Ved Houstrup ligger bade- og legelandet Landal Seawest, hvor der venter mange timers sjov for hele familien.

Houstrup ligger lidt syd for Ringkøbing Fjord, hvor surfere finder deres paradis. F.eks. i Bork Havn ved Hemmet 11 km fra Houstrup.

Holder I ferie i Houstrup, er det oplagt at bruge en dag med frisk vind på at sætte drager op på stranden.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit poolhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle de forskellige poolhuse. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du booker dit poolhus hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det poolhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit poolhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af poolhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 68 sommerhuse