Emne nr.: 090-68055
Emne nr.: 090-68055

Der er intet, der kommer op på siden af et poolhus, når vi taler om luksusferie. Med fri adgang til en indbydende poolafdeling med et tropeagtigt klima, er der virkelig lagt op til ferie på første klasse.

Det har stor betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så stor en mængde af poolhuse som muligt. På den måde kan du nemlig være sikker på, at du får de bedst mulige chancer for at finde nøjagtig det poolhus, der er det rigtige valg for din familie. Hos os finder du når som helst det største udvalg af dejlige poolhuse.

Det tager ikke mange øjeblikke at booke dit poolhus; det hele klares nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den lille fiskerby Gilleleje ligger i idylliske omgivelser i Nordsjælland. Den skønne beliggenhed gør området til et yndet feriemål for børnefamilier.

En af de mange skønne strande nær Gilleleje er Tisvildeleje Strand. Her er der virkelig basis for en skøn familiedag ved vandet.

Hvis man gerne vil opleve ferieområdets skønne natur til fods, kan Gilbjerg-stien anbefales. Stien begynder i Gilleleje, og fra Gilbjerghoved er der den skønneste udsigt over Østersøen.

På Museum Gilleleje får man mange interessante fakta omkring fiskeriet, som især før i tiden havde meget stor betydning for byen.

Der er flere golfbaner i området ved Gilleleje, så golfere kan sagtens gå nogle runder deres ferie.

Det virkelig interessante Frederiksborg Slot ligger nær Gilleleje. Slottets muntre arkitektur med tårne og tinder får det til at ligne et rigtigt eventyrslot.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er 100% tryg ved at leje dit poolhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores poolhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer dit poolhus hos os.

Skulle du finde det poolhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med leje af et poolhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har specielle ønsker til dit poolhus.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til det poolhus, du er på udkig efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 23 sommerhuse