Emne nr.: 090-50466
Emne nr.: 090-50466

Lad valget falde på et sommerhus, når I skal booke weekendturen eller ferien. Her har I alle muligheder for at hygge jer i skønne omgivelser og komme væk fra jeres hektiske hverdag. Et sommerhus er det optimale valg, når der skal ske noget andet.

I din søgning efter ”pool sommerhus hvidbjerg strand” handler det om at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er klaret, kan du være sikker på, at rammerne om familiens næste ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den overstået.

Når det er en ferie med nem adgang til sand og vand, der står øverst på familiens ønskeseddel, er et sommerhus ikke til at komme uden om. Her får I den perfekte kombination af nem adgang til skønne oplevelser på stranden på den ene side, og til den lange række af oplevelser, som Hvidbjerg i øvrigt byder på.

Det kan tage temmelig lang tid at finde det sommerhus med pool, I gerne vil have. Men ikke her. På Feline Holidays finder du nemlig altid det største, samlede udvalg af luksuriøse og eftertragtede sommerhuse med pool. Kort sagt kan du på ingen tid danne dig et overblik over de forskellige sommerhuse og uden videre finde frem til netop det sommerhus, du synes bedst om. Selve bookingen tager ikke mange minutter; den klares direkte over nettet.

Fri adgang til jeres egen private pool 24 timer i døgnet er et stensikkert hit. Der er nærmest garanti for, at især familiens yngste medlemmer kommer til at bruge meget tid i poolafdelingen.

Det er ikke noget problem at booke en periode, der er kortere end en uge. Det er der rent faktisk mange, der gør, fordi det er meget nemmere at finde 2-4 dage til en weekend eller en miniferie, end det er at skulle hive en hel uge ud af flere travle familiemedlemmers kalender. Uanset hvor længe I gerne vil af sted, er det helt sikkert, at I alle vender tilbage med frisk energi efter en dejlig ferie med tid til hinanden.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hvidbjerg er sammen med Mørkholt og Høll en af ​​de tre populære kystbyer mellem Vejle og Fredericia.

I vintermånederne udfolder kysterne ved Hvidbjerg sig med en særlig magi med dens muligheder for naturoplevelser.

Af attraktionerne for familier med teenagebørn der findes i området ved Hvidbjerg skiller "Egtved Pigen" sig ud. Pigens jordiske rester og tøj samt gravindsatser er blandt de velbevarede fund fra bronzealderen.

Midt i Troldeskoven står en høj gittermast som er et fyrtårn, der bruges til at advare skibe, der sejler ind i det lave vand i Vejle Fjord.

Trelde Næs er et naturreservat, der er et must for naturelskere. Her er er en utrolig mangfoldighed af dyr og planter. Fra sommeren og frem sikrer overfloden af ​​svampe et godt udbytte til samlere til aftensmaden i sommerhuset.

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil altid være dækket af den, når du booker dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 1 sommerhuse