Emne nr.: 160-C4051
Emne nr.: 160-C4051

Hvad enten I ønsker at opleve den ene eller den anden del af landet, er et poolhus det perfekte udgangspunkt for et ophold i attraktive og luksuriøse rammer.

Det er af afgørende betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så mange poolhuse som muligt. På den måde sikrer du nemlig, at du har de bedst mulige chancer for at finde frem til netop det poolhus, der er det rigtige for din familie. Hos os vil du altid finde det største udvalg af dejlige poolhuse.

Bookingen er hurtigt overstået via nettet - og herefter er der kun tilbage at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mellem strandene ved Nord- og Østersøen er Herning en ferieregion, der også tilbyder ro og afsondrethed, selv i de populære ferieperioder.

Ved Knudmose Sø er der en vandski-klub med et wakeboard-anlæg. Gæster er velkomne og kan bruge anlægget ved køb af en dagsbillet.

Baboon City er et indendørs legeland i Herning, som er perfekt på regnvejrsdage. De små kan boltre sig gennem kuglerne og have det sjov. Forældrene kan tage en bog med.

Barndomsminder bliver vækket til live på Herning Museum. Skotøjsæsker med dukkehuse gendanner året på Jens Nielsens bondegård. Meget bedårende.

Jyllands Park Zoo er en lille og meget børnevenlig zoologiskhave. Mange af dyrene kan klappes, og familier kan tilbringe hele dagen her.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det poolhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på portalen.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder det poolhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker eller krav til det poolhus, du leder efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 7 sommerhuse