Emne nr.: 354-DE-56812-27
Emne nr.: 354-DE-56812-27

En feriebolig er et virkelig godt udgangspunkt for en velllykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i nærområdet er hundrede procent win-win.

Det er af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferieboliger som muligt, når du er i gang med at organisere jeres næste ferie. På den måde opnår du nemlig de bedste muligheder for at finde nøjagtig den feriebolig, der imødekommer jeres ønsker. På det punkt finder du ikke et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af dejlige ferieboliger.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med den feriebolig, der matcher jeres ønsker til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være færdig. Der mangler faktisk kun én ting på dette punkt, nemlig at få bookingen overstået. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Alle har behov for ferie og for, at der er tid til hinanden. Det gælder også familiens firbenede medlem, så naturligvis skal den også med. I vil alle nyde, at der ikke er nogen, der har travlt med noget, og at der er nem adgang til oplevelser i lokalområdet.

Når I booker gennem Feline Holidays, får I altid det største udvalg af ferieboliger at vælge imellem - også når det gælder om at finde en feriebolig hvor husdyr er velkomne. Nu er der kun forventningens glæde tilbage.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mosel udspringer fra den sydlige del af Vogeserne og dem, der tilbringer deres ferie ved floden bliver mindet om et ophold i Frankrig, da ferieregionen præsenterer sig tilsvarende charmerende og livlig.

I kan tilbringe nogle begivenhedsrige timer i forlystelsesparken TRIOLAGO. I kan f.eks. prøve svævebanen eller stå på vandski. Moselboben byder på meget hurtige kælke på en strækning mere end 1 km.

Det er værd at se de mange bindingsværkshuse i Bernkastel-Kues. På markedspladsen sprudler Michael Kilden.

Det er eventyrligt at tage på vandretur langs elverstien i Traben-Trarbach. Hele strækningen er hjem for en række mystiske væsener. Børn der ser godt efter, kan opdage elverhusene.

I Schweich tilbyder vandsportscentret at man kan stå på vandski på Mosel - en nervepirrende oplevelse.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at leje din feriebolig hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores ferieboliger. Du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer din feriebolig hos os.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 207 sommerhuse