Emne nr.: 103-M192
Emne nr.: 103-M192

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for, kan du i den grad se frem til en super dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I får masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en skøn beliggenhed. Glæd dig til dejlige udflugter i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

Det betyder meget, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”miniferie sommerhus marielyst”. Hvad det punkt angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal gennemføres, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Det har stor betydning, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er ved at arrangere familiens kommende miniferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for, at de forskellige ønsker og krav, I har, bedst kan opfyldes. På ingen anden hjemmeside kan du finde så mange sommerhuse til miniferie samlet på ét sted som hos Feline Holidays. Det skaber overblik, det sparer dig tid, og det er nemt og enkelt.

Vi råder dig til at justere din søgning, sådan at du ændrer varigheden til min. 3 overnatninger. Forklaringen er, at du på den måde får betydeligt flere sommerhuse til miniferie at vælge mellem. I langt de fleste tilfælde bliver det oven i købet ikke dyrere, fordi prisen typisk er ens, uanset om du vælger 2 eller 3 overnatninger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den smukkeøstersøkyst ved Marielyst indbyder året rundt til afslappende feriedage.

På Gokartbanen i Marielyst er der baner til alle aldre og færdigheder. De voksne kørere kan med fordel vælge den 400 meter lange professionelle bane, mens 200 meter banen er velegnet for familiens yngste.

Et besøg i Guldborgsund Zoo er en god idé til en udflugt. Her lever forskellige dyr tæt sammen. Dine børn vil blive forbløffet over synet af løverne.

Ta' bilen til Møn og besøg det helt særlige område Møns Klint. De kæmpestore hvide kridtklinter er noget helt unikt. Det er kun en lille time i bil hertil fra Marielyst.

Bag den lange strand ved Marielyst ligger nåleskoven Bøtøskoven. Gå en tur her uanset årstid og mærk, hvor afslappende det er.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 698 sommerhuse