Emne nr.: 090-08785
Emne nr.: 090-08785

Din søgning efter et sommerhus, der ligger tæt ved vandet, er første skridt på vejen mod en uforglemmelig ferie for jer alle. Ikke alene kan I se frem til nogle dejlige timer ved vandet; I kan også roligt glæde jer til de oplevelser, som lokalområdet i øvrigt byder på.

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan I alle roligt begynde at glæde jer. Der venter jer en skøn ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og mange muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som lokalområdet byder på.

Søgningen efter et sommerhus klares nemt og ubesværet her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af populære sommerhuse. Det giver dig den store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der passer til jer.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så den del er overstået på et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Et af Danmarks mest attraktive feriehusområder ligger i Marielyst. Derfor er der altid et stort udvalg af hyggeligt og moderne ferieboliger.

Book en dybhavsfisketur og udforsk Østersøen fra vandet. Om aftenen kan du forhåbentlig grille friskfangede fisk.

Har du aldrig spillet paintball? Så er det på tide. I Marielyst ligger der et stort paintballcenter på et oplevelses rigt udendørsområde.

Tag en sviptur til Falsters naboø Lolland, og besøg Middelaldermusset. Her kan børnene lærer, hvordan vi boede i middelalderen.

Der er mange gårdbutikker i og omkring Marielyst. Her kan I købe lokale frugter og grøntsager fra landmændene. I kan smage madens gode kvalitet.

Et besøg i Guldborgsund Zoo er en god idé til en udflugt. Her lever forskellige dyr tæt sammen. Dine børn vil blive forbløffet over synet af løverne.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 115 sommerhuse