Emne nr.: 121-82-1000
Emne nr.: 121-82-1000

Et sommerhus til 30 personer er det oplagte valg, når I mangler et sted til årets store familiesammenkomst. Her kan hele familien være, og I går hverken ned på plads eller faciliteter. Glæd jer til nogle hyggelige dage sammen, uanset hvilket sommerhus I lejer. Det kan betale sig at holde godt øje, når I booker et sommerhus til 30 personer. Ofte vil der være en særlig facilitet, som I sammen kan få mange hyggelige timer til at gå med. Nogle sommerhuse har egen spa eller pool, mens andre har billardbord eller bordtennis. Det vil alt sammen være beskrevet i detaljer i beskrivelsen.

Et sommerhus med skøn beliggenhed og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og meget bedre bliver det ikke - slet ikke når man tænker på, at der også er nem adgang til netop de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I ønsker.

I din søgning efter et sommerhus har det stor betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Herved forøger du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder hos os. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af sommerhuse. Hver eneste dag, hele året.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gået igennem, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mellem juni og september er der højsæson for feriegæster i Marielyst. I den periode er temperaturen behagelig og her faldet kun ringe nedbør.

Svømmecenter Falster ligger i Nykøbing Falster, og her er der foruden svømmebaner også varmtvands-, sports- og morskabsbassin - helt perfekt til en regnvejrsdag.

I Middelaldercentret i Nykøbing Falster tager man på en rejse tilbage til det 14. århundrede. En spændende rejse fuld af naturtro detaljer.

Tag ud på havet. Tag på en sejltur med postbåden Vesta langs Nakskov fjord - en unik naturoplevelse for hele familien.

Få kilometer fra Marielyst ligger Nykøbing Falster Travbane, hvor der jævnligt afholdes hestevæddeløb.

Besøg Lolland Falster Museum på en af feriedagene, og lær mere om oprindelsen af den populære ferieregion.

Forkæl jer selv, når I holder ferie, og gå ud at spise på de lokale restauranter.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 1 sommerhuse