Emne nr.: 090-30772
Emne nr.: 090-30772

Din søgen efter ”marielyst feriehus med pool” har ført dig til denne portal, og det er faktisk et stort skridt på vejen. Det er nemlig hos os, at du finder det største udvalg af feriehuse med swimmingpool. Hos os får du derfor de bedste muligheder for at finde det helt rigtige sted - og når du har fundet dit feriehus, kan du nemt og ukompliceret klare bookingen online. Det varer kun et øjeblik.

Det er en helt særlig oplevelse at tage på ferie i et feriehus, der er opført i attraktive omgivelser. Hele familien kan godt begynde at glæde sig til et skønt ophold på første klasse. Her er fri adgang til poolafdelingen med det tropiske klima, når som helst I har lyst. På samme tid er der selvfølgelig også nem adgang til udflugter i lokalområdet omkring jeres feriehus.

I en travl og hektisk hverdag, hvor mor og fars kalender skal gå op i en højere enhed sammen med børnenes, er det for de fleste slet ikke muligt at finde en hel uge til at tage på ferie sammen. Sådan er det i hvert fald i hovedparten af året. Der er dog en attraktiv løsning på problemet: weekendophold eller miniferie. I kan sagtens leje jeres foretrukne feriehus i for eksempel 2-4 dage - og så er der lagt op til nogle hyggelige dage i hinandens selskab.

Ferietid er familietid. Den hektiske hverdag er sat på pause, der er ingen af jer, der har travlt, og I har masser af tid til hinanden. Uden for jeres hyggeligt indrettede feriehus venter der jer præcis de oplevelser og aktiviteter, I kunne tænke jer.

Det er væsentligt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange feriehuse som muligt, når du er i gang med at planlægge familiens forestående ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde lige præcis det feriehus, der matcher jeres krav. For så vidt angår det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af attraktive feriehuse.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit feriehus, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det feriehus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mellem juni og september er der højsæson for feriegæster i Marielyst. I den periode er temperaturen behagelig og her faldet kun ringe nedbør.

Book en dybhavsfisketur og udforsk Østersøen fra vandet. Om aftenen kan du forhåbentlig grille friskfangede fisk.

Tæt på Marielyst i Gedser ligger Jernbanemuseet i den gamle banegård fra 1886. Museet fortæller sin helt egen historie, og man kan gå ombord på mange af de udstillede tog.

Følg cykelstien "Falster Rund". Stien fører gennem skønne skovområde Bøtø Skov, hvor I møder frit løbende heste.

Hvis I elsker eventyr, bør I besøge Marielyst Gokart og Paintball Center. Den snoede strækning glæder både gamle og unge.

på den 11.000 m2 store paintball bane i Marielyst kan alle over 16 år muntre sig med at skyde hinanden med farvekuglerne og forsøge at undgå selv at blive ramt.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det feriehus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Skulle du finde det feriehus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende et feriehus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til dit feriehus.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til det feriehus, du er på jagt efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 146 sommerhuse