Emne nr.: 147-EAS336
Emne nr.: 147-EAS336

Vil du også gerne på luksusferie? Så er et luksus sommerhus med egen swimmingpool det helt rigtige valg. Det er forkælelse ud over det sædvanlige at have sin helt egen pool til rådighed 24 timer i døgnet. Når du lejer et luksus sommerhus med luksusindretning, kan alle feriegæster nyde en helt speciel ferie i luksuriøse omgivelser.

Luksus sommerhuse med luksusindretning er meget attraktive. Af den grund er det en god ide at leje dit luksus sommerhus med pool, så snart I har overblik over, hvor mange der skal med, hvornår I skal afsted, og hvor turen går hen. Når der er styr på bookingen, kan I begynde at se frem til luksusferien.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Malaga flyder både Guadalhorce og Guadalmedina floden. Begge munder ud i Middelhavet ved byens porte.

To i ét hedder det på Museo de Malaga. Her finder I kunstmuseet og det arkæologiske museum.

I må ikke gå glip af en spadseretur gennem Parque de Malaga. Her kan I slappe af på en promenade og nyde 30.000 m2 natur.

Hvis I skal slappe af i Malaga, kan I gøre det i den tropiske have Jardín Botánico Histórica La Concepción.

En af de mest interessante kirker i Spanien er Santa Igelsia Catedral Basílica de la Encarnacíon. Her venter imponerende bygningskonstruktioner på jer både indeni og udenpå kirken

Et af de arkitektoniske højdepunkter i Malaga er Santuario de la Victoria. Den nationale helligdom, der består af basilika og sognekirkerne Santa Maria de la Victoria og La Merced har tronet over byen i mere end 500 år.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af luksus sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige luksus sommerhuse, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du booker et luksus sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det luksus sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af luksus sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 16 sommerhuse