Emne nr.: 090-30772
Emne nr.: 090-30772

Et sommerhus med skøn beliggenhed og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og meget bedre bliver det ikke - og da slet ikke når man tænker på, at der også er nem adgang til netop de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I kunne tænke jer.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig fint i forhold til, at din søgning efter luksus sommerhusudlejning marielyst har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig til hver en tid det største udvalg af eftertragtede sommerhuse. Det er en kæmpe fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde nøjagtig det sommerhus, der imødekommer dine ønsker.

Når din søgning efter ”luksus sommerhusudlejning marielyst” er ved at være ved vejs ende, fordi du har fundet netop det sommerhus, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen på plads, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

Hos Feline Holidays er luksus ensbetydende med din helt egen pool og så naturligvis nogle uforglemmelige dage i det sommerhus, du ender med at leje. Her vil I hurtigt føle, at ferien bliver lidt ekstra lækker og luksuriøs. Desuden er et sommerhus med egen pool ikke bare et garanteret hit blandt familiens yngste medlemmer - selv de voksne vil nyde den ekstra følelse af luksus, der hurtigt breder sig.

Planlæg ferien i et sommerhus med luksusfaciliteter i så god tid som muligt. Så får I flest muligheder at vælge imellem. Sommerhusene med luksusindretning er populære året rundt, og der er særlig stor efterspørgsel på denne type sommerhuse i forbindelse med ferier og helligdage. Vores klare anbefaling er derfor at være ude så tidligt som muligt, når det gælder luksusferien.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Marielyst er et lille og hyggeligt ferieområde på Falsters østkyst.

Langs hele Falsters kyst er der gode muligheder for at finde rav. Ta' børnene med på en hyggelig strandjagt. Især ved Gedser Odder er det nemt at finde havets guld.

Besøg trafikhavnen i Rødby og se, hvordan de store skibe kommer ind i og forlader havnen.

Har du aldrig spillet paintball? Så er det på tide. I Marielyst ligger der et stort paintballcenter på et oplevelses rigt udendørsområde.

Hvis I elsker eventyr, bør I besøge Marielyst Gokart og Paintball Center. Den snoede strækning glæder både gamle og unge.

Kunstinteresserede har masser af muligheder i Marielyst. Besøg områdets mange pottemagere, glaspusterier, gallerier og museer.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 146 sommerhuse