Emne nr.: 090-76632
Emne nr.: 090-76632

Sommerhuse er en eftertragtet måde at holde ferie på, fordi der er lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, der er masser af den, og det er naturligvis helt op til jer, hvordan den skal bruges. Med nem adgang til aktiviteter i lokalområdet, står alle muligheder åbne.

Søgningen efter et sommerhus klares nemt og ubesværet her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af eftertragtede sommerhuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er gået igennem, kan du være sikker på, at rammerne om familiens næste ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt direkte over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den overstået.

Hvad er bedre end lidt ekstra luksus, når I endelig skal til at booke jeres velfortjente ferie? I et sommerhus med luksusindretning får I bl.a. jeres egen pool. Her kan familien eller vennerne samles og nyde nogle dejlige timer med afslapning, badning, sjove lege og boldspil. I et sommerhus med luksusindretning vil ferien føles særligt afstressende.

Når ferien i luksuriøse omgivelser venter, er det på tide at booke et sommerhus med luksusindretning. Denne ferieform er særligt efterspurgt, og i takt med, at flere familier vælger et sommerhus med luksusindretning til deres ferie, vil udvalget blive mindre dag for dag. Vær særlig opmærksom på at få booket i god tid op til helligdage og ferier, så I sikrer jer jeres favorit hurtigst muligt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til en ubekymret familieferie i Vejby Strand ved Nordsjællands kyst, hvor I kan besøge talrige familievenlige attraktioner og seværdigheder i regionen.

Ikke langt fra Vejby Strand ligger den lille by Ramløse. Her finder I ikke kun en besøgsværdig kirke, men også den historisk interessante Ramløse vindmølle.

Hobbyfotografer, der tilbringer ferien i Vejby Strand, finder ikke kun fantastiske fotomotiver, men kan også drage fordel af de vidunderlige lysforhold.

Et besøg på Gilleleje Museum med en fiskeriudstilling, er ikke kun interessant for fiskeentusiaster, der tilbringer ferien i Vejby Strand.

Under jeres ophold i Vejby Strand bør I også besøge regionens vidunderlige skovområder. Valby Hegn frister f.eks. ikke kun med en gammel bøgebestand, men også med talrige kantsten og dysser.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 27 sommerhuse