Emne nr.: 325-515--

Ferien er noget, hele familien går og glæder sig til i lang tid. Jo mere travlt man har i hverdagen, jo mere trænger man til ferie - og jo længere tid synes man, at der går, til man langt om længe kan komme af sted. Men det er hele ventetiden værd. I jeres sommerhus er der tid til hinanden, og til alle de individuelle ferieoplevelser, der venter jer i lokalområdet.

Din søgning efter ”luksus sommerhus vrist” har netop taget et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på Feline Holidays kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er er, at du kan danne dig et overblik over alle mulighederne på ét sted. På den måde sparer du tid og kan bruge kræfterne på at finde præcis det sommerhus, der opfylder familiens krav.

At finde dit sommerhus er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver klaret. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være i færd med at søge samme sommerhus som dig. Derfor: Få klaret bookingen så hurtigt som muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit online - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Skal familiens ferie have fuld skrue i år? Så er et sommerhus med luksusindretning svaret. Her får I nemlig jeres helt egen pool med i købet, og I bestemmer selv, om I vil bade 1,2 eller 10 gange om dagen! I vil helt sikkert nyde den ekstra følelse af luksus og velvære samt pladsen til leg og fornøjelse, når I booker et sommerhus med luksuriøse faciliteter.

Du kan med stor fordel leje dit sommerhus med luksusindretning, når du ved, hvor mange I er, hvornår I skal afsted, og hvor I skal hen. Mange familier er på udkig efter et luksushus, til den kommende ferie. Derfor er udvalget størst, når du lejer i god tid. Når bookingen af dit sommerhus med luksusindretning er gået igennem, kan I godt begynde at glæde jer til ferien.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Malerisk og gæstfri er ord, der fint beskriver det idylliske område ved Vrist. Derfor er Vrist et populært sted at holde ferie for familier.

Har I lyst til at opleve det unikke landskab ved Vrist fra hesteryg, kan I leje heste på adskellige ridegårde i området.

Vådområdet Vrist Enge er hjemsted for mange fuglearter, som man her kan iagttage på nær hold.

Vil I gerne ud og gå en tur i skoven, kanden uberørte natur i Klosterhede Plantage varmt anbefales.

På det smukke galleri Det Gule Hus i Bovbjerg lidt syd for Vrist udstilles der betagende oliemalerier og akvareller samt keramiske værker.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 83 sommerhuse