Emne nr.: 090-30032
Emne nr.: 090-30032

Et sommerhus er svaret på familiens feriedrømme. Her er tiden hundrede procent jeres egen, og I kan bruge den, nøjagtig som I har lyst til. Hyg jer i jeres udvalgte sommerhus og tag på udflugter i lokalområdet. Der venter jer en skøn ferie med dejlige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har væsentlig betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde præcis det sommerhus, der imødekommer familiens behov. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid har det største udvalg.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gået igennem, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Vil du også gerne afsted på en førsteklasses ferie? Så lej et sommerhus med luksusindretning. Her får I adgang til jeres helt egen swimmingpool, hvilket uden sammenligning er den absolutte ferieluksus. Der er ikke den mindste tvivl om, at hele familien vil huske ferien i et sommerhus med egen pool langt ud i fremtiden.

Du kan med fordel leje dit sommerhus med luksusindretning, i det øjeblik du ved, hvor mange I er, hvornår I skal afsted, og hvor I skal hen. Mange familier søger efter et luksushus, når det er ferietid. Derfor er udvalget størst, når du booker i god tid. Når bookingen af dit sommerhus med luksusindretning er på plads, kan I roligt begynde at glæde jer til ferien.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd dig til en afslappende ferie med hele familien i Virksund med den fantastiske placering ved Limfjorden.

Besøg Virksund Ravsliberi. I værkstedet kan I se, når perler, rav og andre ædelsted bliver bearbejdet.

Oplev den lille ø Knuden, som I kan vade ud til fra Virksund. I det uberørte landskab kan I se vadefugle og med lidt held også sæler.

Hvis du kan lide at gå i skoven, bør du bestemt gå en tur gennem skoven ved Kvindskarp.

Naturen viser sig fra sin bedste side rundt om Virksund. Cykel en tur langs fjorden på jernhesten og nyd den smukke udsigt.

En badedag på stranden i Virksund er meget populært, da vandet kun bliver langsomt dybere og dermed er ideelt for familier med små børn.

I Virksund Ravsliberi har I mulighed for at købe usædvanlige souvenirs.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige krav til det sommerhus, du er på jagt efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 5 sommerhuse