Emne nr.: 130-P32735
Emne nr.: 130-P32735

Hvad er bedre end lidt ekstra luksus, når I er i gang med at booke jeres tiltrængte ferie? I et sommerhus med luksusindretning får I blandt andet jeres helt egen pool. Her kan familien eller vennerne samles og nyde nogle skønne timer med afslapning, badning, sjove lege og boldspil. I et sommerhus med luksusindretning vil ferien føles særligt afstressende.

Du kan med fordel booke dit sommerhus med luksusindretning, i samme øjeblik du ved, hvor mange I er, hvornår I skal afsted, og hvor I skal hen. Mange familier leder efter et luksushus, når det er ferietid. Af den grund er udvalget størst, når du booker i god tid. Når bookingen af dit sommerhus med luksusindretning er på plads, kan I godt begynde at glæde jer til ferien starter.

Vælg et sommerhus som base for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I falder for, vil der være en række spændende oplevelser og udflugter i lokalområdet, som blot venter på at blive udforsket.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig fint i forhold til, at din søgning efter luksus sommerhus vejers strand har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig når som helst det største udvalg af populære sommerhuse. Det er en stor fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du bruge kræfterne på at finde præcis det sommerhus, der matcher dine krav.

Når søgningen er overstået, og du har fundet præcis det sommerhus, der opfylder dine krav, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Landskabet omkring Vejers Strand er meget mere end en meget lang strand. Overalt er der enge og græsmarker med lyng og frodige skove med skønne stier.

Vesterhavet er sjældent spejlglat og der er ofte bølger ved stranden. Alle, der har købt et skimboard (glidebræt) til deres børn til ferien, vil se deres børn glide langs vandet hele dagen.

Selv hvis byen Vejers egentlig kun består af sommerhuse, så er alt planlagt med privatsfære. Mange af husene har en lille naturgrund med masser af plads til leg.

Vejers Strand er stedet til at lade sjælen få ro. Her er vidunderligt stille og byen er overskuelig for børn, så de kan løbe rundt overalt.

Familier har altid mange ting i deres strandtaske. Ved Vejers Strand skal I helt bestemt medbringe dragen. Det er praktisk, at det på den sydlige del af stranden er tilladt at køre med bil.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit sommerhus til den laveste pris her på hjemmesiden. Som kunde her på hjemmesiden bliver du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 66 sommerhuse