Emne nr.: 090-48226
Emne nr.: 090-48226

Vil du gerne forkæle familien ud over det sædvanlige i år? Hvorfor ikke booke et sommerhus med luksusindretning? Uanset hvilket sommerhus med luksusindretning, du vælger, vil familien have adgang til egen pool. Det er den definitive luksus at have privat pool på ferien! Børnene vil elske at lege og bade, mens de voksne kan tage en dejlig svømmetur og hygge sig i vandet.

Når ferien i luksuriøse omgivelser står for døren, er det på tide at booke et sommerhus med luksus faciliteter. Denne ferieform er særligt efterspurgt, og i takt med, at flere familier vælger et sommerhus med luksusindretning til deres ferie, vil udvalget mindskes dag for dag. Vær særlig opmærksom på at få booket i god tid op til helligdage og ferier, så I sikrer jer jeres favorit hurtigst muligt.

Hvert år er der stor efterspørgsel efter de forskellige sommerhuse, og det er der ikke noget at sige til. Der er tale om en individuel og attraktiv form for ferie, hvor I rigtig kan nyde al den tid, I har til hinanden i jeres sommerhus. At I også får nem adgang til spændende oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

I din søgning efter et sommerhus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på få minutter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Provinsbyen Vejby ligger omkring 60 km nord for København og er det højeste punkt på Sjællands kyst.

Vejby og omgivelserne er et populært lystfiskerparadis, uanset om det er ved havet, fjorden eller en sø tilbyder ferieområdet Vejby noget til enhver smag.

Tag på en dagsudflugt til Sommerland Sjælland, den største forlystelsespark på øen. Her der er over 70 forskellige eventyrlige attraktioner for hele familien på land, i luften og i vandet.

Takket være de gode vindforhold, er det rigtig godt at surfe og sejle i Vejby.

Besøg det unikke fuglereservat ved Esrum Sø, som ligger i Grib Skov. I et af landets største skovområder kan I tage på vandre- og cykelture.

Havet indbyder til en svømmetur, smukke dyk og mange andre typer vandsport.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker dit sommerhus til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os bliver du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for assistance eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 21 sommerhuse