Emne nr.: 160-A2001
Emne nr.: 160-A2001

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og netop de ferieoplevelser, I selv skaber, er en væsentlig del af glæden ved at holde ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de oplevelser, som venter jer i lokalområdet.

Jo flere sommerhuse du får mulighed for at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde præcis det sommerhus, der opfylder dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når du har fundet dit sommerhus, er det væsentligt, at du får bookingen gennemført. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted.

Hos Feline Holidays er luksus lig med din egen pool og så selvfølgelig nogle dejlige dage i det sommerhus, du ender med at booke. Her vil I hurtigt føle, at ferien bliver lidt ekstra lækker og luksuriøs. Desuden er et sommerhus med jeres pool ikke alene et garanteret hit blandt familiens yngste medlemmer - selv de voksne vil nyde den ekstra følelse af luksus, der hurtigt breder sig.

Før I ved af det, begynder ferien. Book et sommerhus med luksusindretning allerede i dag og glæd jer til en skøn ferie med jeres helt egen pool. Når I booker i god tid, får I det største udvalg at vælge mellem. Hvem vil ikke gerne præsenteres for flest mulige sommerhuse, når det gælder den helt specielle luksusferie?

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Nationalpark Vadehavet ligger mellem Esbjerg og den sønderjyske grænse. Landskabet er altid i bevægelse takket være tidevandet, som skifter to gange om dagen.

På Fanø ligger de stråtækte sommerhuse i de grønne klitplantager. De to større byer på øen tilbyder et charmerende byliv.

Stranden på Mandø er meget familievenlig. Her er vandet lavt og sandet skråner meget lidt, og dertil er det en fin strand med en vid udsigt.

Fanø er en ø for alle individualister. En fredelig natur og masser af tid til at fokusere på familien.

Mandø ligger mellem Fanø og Rømø. Øen kan kun nås ved lavvande. Her kommer der en grusvej til syne, som kan køres på.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for assistance eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 371 sommerhuse