Emne nr.: 130-C71306
Emne nr.: 130-C71306

Har du fået styr på hvilket sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få styr på bookingen nu. Når I har booket et sommerhus, er der kun ventetiden tilbage. I kan se frem til en skøn ferie med netop de oplevelser, der betyder mest for jer.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget godt i forhold til, at din søgning efter luksus sommerhus ulfborg har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig altid det største udvalg af skønne sommerhuse. Det er en væsentlig fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du bruge kræfterne på at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher dine ønsker.

Når du har fundet det sommerhus, du kunne tænke dig, giver det ingen mening at skubbe beslutningen. Book dit sommerhus med det samme, så er alt på plads til en dejlig ferie.

Må ferien godt være noget mere end I er vant til i dagligdagen? Så lej et sommerhus med luksusfaciliteter. Her får I jeres egen private pool, hvor I kan tage dagens svømmetag, lige når det passer jer. Sommerhusene med luksusfaciliteter kan i nogle tilfælde indeholde spa, sauna eller et aktivitetsrum - så hold godt øje, når I er på jagt efter det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie.

Før I ved af det, begynder ferien. Book et sommerhus med luksusindretning allerede i dag og glæd jer til en dejlig ferie med jeres helt egen swimming pool. Når I booker i god tid, får I det største udvalg at vælge blandt. Hvem vil ikke gerne præsenteres for flest mulige sommerhuse, når det gælder den ekstraordinære luksusferie?

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ulfborg er den ideelle feriedestination til at lægge hverdagens stress bag sig. Lange nordsøstrande og beskyttede naturlandskaber danner rammerne for en afslappende familieferie.

De åbne landskaber omkring Ulfborg er præget af vidtstrakte enge og skønne skovområder, så der er også vidunderlige steder til en hyggelige familiepicnic.

Området omkring Ulfborg er kendetegnet ved sine idylliske fiskerlandsbyer langs Vesterhavskysten og rundt om Nissum Fjord, så I kan nyde en ganske særlige og autentisk atmosfære i regionen.

Ferieområdet Ulfborg er meget populært blandt familier, ikke mindst på grund af de fredelige omgivelser. Her kan børnene tumle rundt i naturen.

Kun 7 km fra Ulfborg ligger herregården Nørre Vosborg. Herregården, der er omgivet af en voldgrav, tiltrækker ikke kun besøgende på af museet der ligger her, men også med parkanlægget der indbyder til spadsereture.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af vores prisgaranti, når du booker dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 10 sommerhuse