Emne nr.: 160-B4040
Emne nr.: 160-B4040

Sommerhuse er en eftertragtet måde at holde ferie på, fordi der er lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, I har masser af den, og det er naturligvis helt op til jer, hvordan den skal bruges. Med nem adgang til aktiviteter i lokalområdet, er der populært sagt frit valg på alle hylder.

Din søgning efter ”luksus sommerhus stauning” har netop taget et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Fordelen for dig er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. På den måde sparer du tid og kan koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der opfylder familiens ønsker.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på et øjeblik.

Skal familiens ferie have fuld skrue i år? Så er et sommerhus med luksusindretning svaret. Her får I nemlig jeres helt egen pool med i købet, og I afgør selv, om I vil bade 1,2 eller 10 gange om dagen! I vil med garanti nyde den ekstra følelse af luksus og velvære samt pladsen til leg og fornøjelse, når I lejer et sommerhus med luksuriøse faciliteter.

Når ferien i luksuriøse omgivelser står for døren, er det på tide at booke et sommerhus med luksusindretning. Denne ferieform er særligt efterspurgt, og i takt med, at flere familier vælger et sommerhus med luksusindretning til deres ferie, vil udvalget mindskes dag for dag. Vær særlig opmærksom på at få booket i god tid op til helligdage og ferier, så I sikrer jer jeres favorit sommerhus så tidligt som muligt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ringkøbing Fjord er landets største brakvandsfjord.

Fiskerbåde, badestrande og uberørt natur - området ved Stauning har de optimale betingelser for, at børnefamilier kan få en skøn ferie i maritime omgivelser.

Skaven Strand ved Ringkøbing Fjord syd for Stauning er et dejligt sted at slikke sol. Børnene kan gå på opdagelse efter bunkere her.

Skjern Å er Danmarks vandrigeste å. Ta' på udflugt til å-deltaet og se de mange sving og sløjfer, som åen slår og er berømt for. Benyt også de mange fuglekigstårne og se det rige fugle- og dyreliv.

Fuglebeskyttelsesområdet Tipperne er et paradis for fugle, og her kan man lære børnene om de mange forskellige arter.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 5 sommerhuse