Emne nr.: 130-G51278
Emne nr.: 130-G51278

Er det tid til afslapning og velvære med vennerne eller leg og svømmetræning med børnene, så er et sommerhus med jeres egen pool det oplagte valg. Sådan et sommerhus får du, når du vælger et sommerhus med luksusindretning. Her vil I komme til at tilbringe mange herlige timer sammen.

Luksusferien er blevet en efterspurgt ferieform, fordi man har behov for at blive forkælet, når det langt om længe er ferietid. Vær derfor velforberedt når det gælder ferien i et sommerhus med luksusindretning. Jo tidligere I booker, jo større vil udvalget naturligvis være. Når der er styr på bookingen af det sommerhus, I helst vil have, kan I begynde at se frem til ferien i rendyrket luksus.

Der er overhovedet ingen tvivl om, at hele familien i den grad vil nyde at komme hjemmefra for at tilbringe nogle afslappende dage i det sommerhus, du søger efter. Glæd jer til at få masser af tid til hinanden og til den række af skønne ferieoplevelser der venter jer.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har meget stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder familiens krav. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid giver dig det største udvalg.

Når du har fundet dit sommerhus, er det meget vigtigt, at du får bookingen klaret. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det idylliske ferieområde Skåstrup Strand ligger ved Båring Vig på det smukke Nordfy+A8+A1:A31

Den flade strand og det lave vand ved Skåstrup Strand gør stranden til et familievenligt sted at hygge og bade. På græsarealerne er der masser af plads til at nyde den medbragte madkurv.

Blot få kilometer fra Skåstrup Strand ligger den hyggelige lille handelsby Bogense med et idyllisk torv, farvestrålende huse - heriblandt Danmarks mindste hus.

Lider I ikke af højdeskræk, er Bridgewalking på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro 60 meter over vandet en spændende oplevelse. Undervejs fortæller guiden om broens arkitektur og om bygningen af broen. Og udsigten er naturligvis helt fantastisk.

Ta' en udflugt til Odense og besøg H.C. Andersens fødehjem. Den stemningsfyldte by har foruden masser af historie også moderne byliv med spændende butikker, cafëer og kulturelle aktiviteter.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil altid være dækket af den, når du lejer dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 28 sommerhuse