Emne nr.: 121-10-8156
Emne nr.: 121-10-8156

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og netop de ferieoplevelser, I selv skaber, er en meget stor del af glæden ved at holde ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de mange ferieoplevelser, som venter jer i nærområdet.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde netop det sommerhus, der imødekommer dine krav, er det afgørende, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi når som helst tilbyder det største udvalg af sommerhuse.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del klares uden videre over nettet, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Vil du også gerne på luksusferie? Så er et sommerhus med egen swimmingpool det helt rigtige valg. Det er forkælelse ud over alle grænser at have sin helt egen pool til rådighed i alle døgnets timer. Når du lejer et sommerhus med luksusindretning, kan alle feriegæster nyde en ganske speciel ferie i luksuriøse omgivelser.

Det er altid en fordel at være i god tid, når det drejer sig om ferien i luksuriøse rammer. Sommerhusene med luksusindretning er eftertragtede året rundt. Jo tidligere I booker, jo større vil udvalget være - og dermed stiger chancen for at finde præcis det sommerhus, der imødekommer familiens ønsker. Når der er styr på, hvilket sommerhus der skal fungere som udgangspunktet for jeres luksusferie, kan I begynde at glæde jer til afrejsedagen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til uforglemmelige feriedage ved Nordjyllands vestkyst og nyd opholdet i den fredfyldte ferieby Skallerup sammen med dine kære.

Der er fremragende vandremuligheder omkring Skallerup, så I kan være aktive på ferien og udforske Jyllands vidunderlige flora og fauna.

Rundt om Skallerup finder I nogle skønne vandreruter, som er værd at udforske på en tur med familien.

Børnefamilier bør tage en tur til Family Fun Park under deres ferie i Skallerup. Her er der en bondegård med utallige heste, køer, geder, får, kaniner, ænder og høns.

Det 90 m høje Rubjerg Knude er et meget særligt udflugtsmål, for hvem ville forvente et ørkenlandskab i Nordjylland ikke langt fra Skallerup.

Forkæl dig selv og dine kære med en omfattende familiepicnic på stranden ved Skallerup, og nyd den smukke solnedgang.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 9 sommerhuse