Emne nr.: 160-A4820

Tag på en ferie ud over det sædvanlige, når du lejer et sommerhus, hvor den rene og skære luksus venter dig. I et sommerhus med luksusindretning venter jeres helt egen pool på jer! Desuden kan jeres sommerhus indeholde andre attraktive faciliteter såsom sauna, spa eller måske et aktivitetsrum med sjove familiespil. Læs altid beskrivelsen på det sommerhus, I har kig på, så I ved, hvad I kan se frem til.

Hvis ferieplanerne inkluderer et sommerhus med luksusindretning, er det en rigtig god ide at booke i god tid. Denne type sommerhuse er i høj kurs året rundt. Jo tættere I kommer på afrejsedatoen, jo mindre vil udvalget af sommerhuse blive.

Et sommerhus med skøn beliggenhed, en hyggelig indretning og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og meget bedre bliver det ikke - og da slet ikke når man tænker på, at I også får nem adgang til netop de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I ønsker.

Det betyder meget, at du får så stor en mængde af sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”luksus sommerhus ringkøbing”. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen overstået. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du helst vil have, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Allerede i det 19. århundrede var egnen ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord et yndet ferieområde.

På sommeraftner går Vægterne syngende gennem midtbyen i Ringkøbing. Det er en tradition fra tidligere tider, der i dag er en spektakulær og fornøjelig begivenhed. Byens turister er velkomne til at følge mændene gennem byen og lytte til de danske sange.

Tager I de 228 trin til toppen af Lyngvig Fyr, bliver I belønnet med den mest fantastiske udsigt over Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og klitlandskabet mellem disse.

Ringkøbing Fjord er gennemsnitligt kun 1,5 meter dyb, og vandet her er roligt. Derfor er den velegnet, når børnene gerne vil til vandet.

Skal dagens bruges på action og sjov, vil hele familien synes om et besøg i WOW-Park. En ægte naturoplevelse med klatrebaner i trætoppene, rutsjebaner, hængebroer, tarzanbaner og meget mere.

Der er regelmæssigt koncerter i rådhussalen, i kirken og på markedspladsen i Ringkøbing. Rock i RIngkøbing finder sted én gang om året.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 125 sommerhuse