Emne nr.: 130-K10525

Ferien er noget helt særligt, og et sommerhus er den ideelle ramme om den. Uforglemmelige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad der venter jer i det sommerhus, I bestemmer jer for.

Når du leder et sommerhus til familiens kommende ferie, er det væsentligt, at det sommerhus, du bestemmer dig for, opfylder så mange af jeres behov som muligt. Derfor betyder det meget, at det udvalg, du begynder med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du til hver en tid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når du har fundet dit sommerhus, er det vigtigt, at du får bookingen overstået. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted.

Opgradér den forestående ferie og vælg et sommerhus med egen pool - dét er luksus langt ud over det sædvanlige. Her kan I nyde nogle skønne dage sammen med familie eller venner og lade den ekstra følelse af luksus bundfælde sig. Det er altid dejligt at vende hjem med frisk energi fra det sommerhus, man har booket. Så er man klar til hverdagen, der igen banker på.

Du kan med stor fordel leje dit sommerhus med luksusindretning, når du ved, hvor mange I er, hvornår I skal afsted, og hvor I skal hen. Mange familier leder efter et luksushus, når det er ferietid. Derfor er udvalget størst, når du lejer i god tid. Når bookingen af dit sommerhus med luksusindretning er gået igennem, kan I begynde at glæde jer til ferien starter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Rødbys idylliske og rolige midtby er der en række små butikker, hyggelige caféer og et par restauranter.

Domkirken i Maribo blev bygget i helt røde mursten i det 19. århundrede og begejstrer med sin imponerende silhuet.

Museumsbanen Maribo-Bandholm kører over 8 km gennem det fortryllende landskab. I sidder i historiske vogne, der bliver trukket af et damplokomotiv.

Den vidtstrakte strand ved Kramnitse er 10 minutters kørsel fra Rødby. Stranden tilbyder ideelle forhold for wind- og kitesurfing.

I udkanten af Rødby minder Stormflodsstenen, en bearbejdet granit kampesten, om den store stormflod i 1872, der ødelagde store dele af byen.

Det nærliggende Lundholm Slot er en smukt beliggende herregård fra det 15. århundrede. Det er et populært sted for bryllupper og familiefester.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 10 sommerhuse