Emne nr.: 090-94054
Emne nr.: 090-94054

Tag på en ferie ud over det sædvanlige, når du booker et sommerhus, hvor den rene luksus venter dig. I et sommerhus med luksusindretning venter jeres helt egen pool på jer! Derudover kan jeres sommerhus byde på andre attraktive faciliteter såsom sauna, spa eller måske et aktivitetsrum med sjove familiespil. Læs altid beskrivelsen på det sommerhus, I har bestemt jer for, så I ved, hvad I kan glæde jer til.

Før I ved af det, begynder ferien. Book et sommerhus med luksusindretning allerede i dag og glæd jer til en skøn ferie med jeres helt egen swimming pool. Når I får gennemført bookingen i god tid, får I det største udvalg at vælge blandt. Hvem vil ikke gerne have så mange sommerhuse at vælge mellem, når det gælder den ganske særlige luksusferie?

Uanset hvilket sommerhus du bestemmer dig for, kan du roligt glæde dig til en super dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en skøn beliggenhed. Glæd dig til mange dejlige udflugter og oplevelser i nærområdet sammen med dem, du holder mest af.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde nøjagtig det sommerhus, der imødekommer familiens krav. Hvad det angår, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid har det største udvalg.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fur er et ægte ferieparadis både for børnefamilier og alle andre, der elsker at færdes ude i naturen.

På den nordlige del af Fur hæver højderyggen sig over havet. Går man tur her, får man det smukkeste udsyn over Limfjorden.

På Reginas Staffeli kan man se de smukkeste værker af voksmaling. Man kan også deltage på kurser og selv prøve kunsten. Galleriet har åbent hele sommeren og ligger på Bette Jenses Vej - ved Verdens Ende.

Furs fine sandstrand er populære blandt børnefamilier. Hvad er skønnere end en sommerdag, hvor man sammen med børnene kan plaske i vandet, lege i sandet og slappe af.

På Furs Naturhistorisk Museum kan man opleve spændende arkæologiske fund. Blandt de mest populære fund i udstillingen er forsteninger af kæmpeskildpadder.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 3 sommerhuse