Emne nr.: 090-43352
Emne nr.: 090-43352

Hos Feline Holidays er luksus lig med din egen pool og så selvfølgelig nogle skønne dage i det sommerhus, du ender med at leje. Her vil I hurtigt føle, at ferien bliver lidt ekstra lækker og luksuriøs. Desuden er et sommerhus med jeres swimming pool ikke bare et sikkert hit blandt familiens yngste medlemmer - selv de voksne vil nyde den ekstra følelse af luksus, der hurtigt spreder sig.

Sommerhuse med luksusindretning er utroligt attraktive. Derfor er det en god ide at booke dit sommerhus med swimming pool, så snart I har overblik over, hvor mange der skal med, hvornår I skal afsted, og hvor turen går hen. Når der er styr på bookingen, kan I begynde at glæde jer til luksusferien.

Hvert år er der stor efterspørgsel efter de forskellige sommerhuse, og det er der ikke noget at sige til. Der er tale om en attraktiv form for ferie, hvor I nyder al den tid, I har til hinanden i de hyggelige rammer, som findes i jeres sommerhus. At I også får nem adgang til spændende oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

Det betyder meget, at du får så stor en mængde af sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”luksus sommerhus middelfart”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når søgningen er slut, og du har fundet præcis det sommerhus, der opfylder dine behov, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til nogle afslappende dage i Middelfart og nyd ferieområdets vidunderlige placering direkte ved Lillebælt. Omgivet af skove og med en charmerende og familievenlig atmosfære i den hyggelige handelsby begejstrer ferieområdet.

Harndrup ligger 22 km fra Middelfart. Dette er især et populært udflugtsmål op til jul, da Humlemagasinets juleudstilling finder sted her.

Sportselskende familier kan bruge deres ferie i Middelfart til at tage på kajakture og udforske kystens skønhed.

I Middelfarts ældste borgerhus kan I tage på en lille rejse gennem tiden, for i huset fra 1580 kan I bl.a. se 2 andre borgerstuer og en model af byen fra 1801.

Lillebælt Golfklub ligger kun 200 m fra Middelfart centrum og imponerer med sin let kuperede 18-hullers golfbane, der tilbyder en vidunderlig udsigt over Lillebælt.

Hindsgavl Slot i Middelfart har en smuk slotspark, der indbyder til en gåtur og til at dvæle.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 40 sommerhuse