Emne nr.: 090-30772
Emne nr.: 090-30772

Der venter jer en skøn ferie i attraktive omgivelser i det sommerhus, du bestemmer dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til at være sammen, til at slappe af og til at tage på udflugter i nærområdet.

Søgningen efter et sommerhus klares nemt og ubesværet her på siden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til jer.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en skøn ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal gennemføres, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Det behøver hverken at være svært eller kompliceret at finde og booke et sommerhus med pool. Du behøver heller ikke at lede på flere forskellige portaler, hvor du er nødt til at starte forfra hver gang. Hos Feline Holidays er det både nemt og enkelt. Vi har nemlig samlet alle sommerhuse på én side og gjort det rigtig nemt at søge blandt dem. Det giver dig overblik og sparer dig for bunker af tid - og selve bookingen er også hurtigt klaret.

Pool’en er omdrejningspunktet i det sommerhus, du vælger. Her kan I glæde jer til mange sjove og afslappende timer for både store og små vandhunde.

Et ophold i et sommerhus med pool er altid en sikker succes, fordi det er skønt at slippe væk fra hverdagen. Det kan I sagtens gøre i en kortere periode på nogle få dage, så en miniferie eller et weekendophold er bestemt en mulighed. Men du kan selvfølgelig også booke 1-2 uger, hvis det er den forestående ferie, du er ved at få styr på.

Må din ferie gerne have den ekstra følelse af luksus? Når du booker et sommerhus med luksusindretning, indebærer det blandt andet, at du får adgang til din helt egen pool. Resten af faciliteterne kan variere med alt fra sauna og udendørs spa til billardbord eller bordfodbold. Når du gerne vil holde ferie i luksuriøse omgivelser, er et sommerhus det ideelle valg.

Husk at leje dit sommerhus med luksusindretning i god tid, da denne type sommerhuse står i meget høj kurs. Når der er styr på ferieplanerne, og når I har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie, kan I roligt begynde at glæde jer til den luksusferie, der venter jer.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Et af Danmarks mest attraktive feriehusområder ligger i Marielyst. Derfor er der altid et stort udvalg af hyggeligt og moderne ferieboliger.

Fra den lille havn i Nysted kan I tage med udflugtsbådene ud til sælbankerne. En sælsafari er især sjov for børn.

Ta' bilen til Møn og besøg det helt særlige område Møns Klint. De kæmpestore hvide kridtklinter er noget helt unikt. Det er kun en lille time i bil hertil fra Marielyst.

Hvis I elsker eventyr, bør I besøge Marielyst Gokart og Paintball Center. Den snoede strækning glæder både gamle og unge.

Forkæl jer selv, når I holder ferie, og gå ud at spise på de lokale restauranter.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus gennem os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige krav til det sommerhus, du leder efter, vil vi gøre en stor indsats for at indfri dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 146 sommerhuse