Emne nr.: 121-82-1000
Emne nr.: 121-82-1000

Når der ikke længere er plads til hele familien derhjemme, er det oplagt at arrangere jeres familiearrangement i et sommerhus til 32 personer. Her er indretningen og faciliteterne i orden, så I ikke skal bekymre jer yderligere om antallet af senge, badeværelser eller stole. Når I lejer et sommerhus til 32 personer, er det ikke usædvanligt, at der hører egen swimmingpool, sauna eller spa til huset. Ofte vil der også være et aktivitetsrum med f.eks. billard, bordfodbold eller bordtennis. Uanset hvilket sommerhus I booker, så læs endelig beskrivelsen igennem. På den måde bliver I nemlig klogere på, hvad I kan forvente af særlige faciliteter.

Ferien er noget, I alle går og glæder jer til i lang tid. Jo mere hektisk hverdagen er, jo større bliver behovet for ferie - og jo længere tid synes man, at der går, til man endelig kan komme af sted. Men det er hele ventetiden værd. I jeres sommerhus har I tid til hinanden, og til alle de individuelle ferieoplevelser, der venter jer i nærområdet.

I forbindelse med din søgning efter ”luksus sommerhus marielyst 32 personer” er det af væsentlig betydning for dig, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Det forbedrer nemlig dine chancer for at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine krav. Med andre ord: du har brug for overblik. Og overblik er præcis, hvad du får her på portalen; vi har nemlig altid det største udvalg.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er overstået på få minutter.

Vil du gerne forkæle familien lidt ekstra i år? Hvorfor ikke booke et sommerhus med luksusindretning? Uanset hvilket sommerhus med luksusindretning, du booker, vil familien have adgang til jeres egen pool. Det er den definitive luksus at have privat pool på ferien! Børnene vil elske at lege og bade, mens de voksne kan tage en dejlig svømmetur og slappe af i vandet.

Når ferien i luksuriøse omgivelser venter, er det på tide at få booket et sommerhus med luksusindretning. Denne ferieform er særligt efterspurgt, og i takt med, at flere familier vælger et sommerhus med luksusindretning til deres ferie, vil udvalget mindskes dag for dag. Vær særlig opmærksom på at få booket i god tid op til landets helligdage og ferier, så I sikrer jer jeres favorit sommerhus hurtigst muligt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

En ferie i Marielyst bliver aldrig kedelig. Den betagende og afvekslende natur, bylivet med fine shopping- og indkøbsmuligheder samt et rigt og varieret kulturliv sørger for, at der er nok at vælge imellem.

Et besøg i Guldborgsund Zoo er en god idé til en udflugt. Her lever forskellige dyr tæt sammen. Dine børn vil blive forbløffet over synet af løverne.

På Danmarks Traktormuseum i Eskilstrup er hele tre etager fyldt med traktorer og motorer. Mere end 200 udstillede genstande, hvor af nogle går tilbage til år 1880, kan nok få et hjerte eller to til at slå lidt hurtigere.

Fra den lille havn i Nysted kan I tage med udflugtsbådene ud til sælbankerne. En sælsafari er især sjov for børn.

Den børnevenlige strand ved Marielyst er hele 20 km lang og derudover flad og overskuelig. Stranden har Det Blå Flag på grund af den høje vandkvalitet.

Gå en hyggelig tur gennem det charmerende ferieområde Marielyst. Find feriens souvenir i en af de mange kunsthåndværksbutikker og nyd en forfriskning undervejs.

Tæt på Marielyst i Gedser ligger Jernbanemuseet i den gamle banegård fra 1886. Museet fortæller sin helt egen historie, og man kan gå ombord på mange af de udstillede tog.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil altid være omfattet af den, når du lejer dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du leder efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 1 sommerhuse