Emne nr.: 130-K12885
Emne nr.: 130-K12885

Hos Feline Holidays er luksus ensbetydende med din egen pool og så selvfølgelig nogle dejlige dage i det sommerhus, du ender med at booke. Her vil I hurtigt føle, at ferien bliver lidt ekstra lækker og luksuriøs. Desuden er et sommerhus med jeres pool ikke bare et sikkert hit blandt familiens børn og unge mennesker - også de voksne vil nyde den ekstra følelse af luksus, der hurtigt breder sig.

Ferien i luksuriøse omgivelser står lige for døren. Det er vores klare anbefaling at booke det sommerhus med luksusindretning, der skal danne rammen om jeres ferie, så tidligt som muligt. Så får I flest muligheder at vælge imellem, og sandsynligheden for at finde det helt rigtige sted forøges. Glæd jer til luksusferien med egen pool i det sommerhus, I beslutter jer for.

I afgør selv, hvad ferieprogrammet skal indeholde, når I booker et sommerhus. Der bliver plads til at udfolde sig både inde og ude. Måske byder lokalområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, der skal opleves. Måske er I mere til hygge i det sommerhus, I bestemmer jer for at booke.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har afgørende betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde præcis det sommerhus, der imødekommer familiens krav. Hvad det angår, får du de bedste muligheder her på portalen, fordi vi altid tilbyder det største udvalg.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få klaret bookingen. Der er ingen grund til at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at andre kommer dig i forkøbet. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Uanset hvilket sommerhus til 24 personer, I lejer, kan I roligt begynde at glæde jer til en super dejlig ferie sammen. Sommerhusene i denne størrelse er nemlig helt oplagte, når 4-6 familier gerne vil af sted sammen. Der er fin plads til alle i jeres foretrukne sommerhus, og I får også nem adgang til hyggelige, fælles aktiviteter i lokalområdet. Ikke alene kan I se frem til nogle hyggelige dage sammen - I får også rigtig fine muligheder for at arrangere et ophold på første klasse. I mange af sommerhusene i denne størrelse er der nemlig gode chancer for at finde enten en pool eller et aktivitetsrum. Det er også muligt at vælge et sommerhus, der har begge dele.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

En ferie i Marielyst bliver aldrig kedelig. Den betagende og afvekslende natur, bylivet med fine shopping- og indkøbsmuligheder samt et rigt og varieret kulturliv sørger for, at der er nok at vælge imellem.

Ta' bilen til Møn og besøg det helt særlige område Møns Klint. De kæmpestore hvide kridtklinter er noget helt unikt. Det er kun en lille time i bil hertil fra Marielyst.

Det Blå Flag vejrer over Marielyst Strand som et en garant for rent badevand og fine strandforhold.

Gå en hyggelig tur gennem det charmerende ferieområde Marielyst. Find feriens souvenir i en af de mange kunsthåndværksbutikker og nyd en forfriskning undervejs.

Book en dybhavsfisketur og udforsk Østersøen fra vandet. Om aftenen kan du forhåbentlig grille friskfangede fisk.

Lej nogle cykler, for snart går det løs. Rundt om Marielyst venter der en afslappende cykeltur.

Middelaldercentret i Nykøbing Falster ligger kun 15 km fra Marielyst. Centret er både et oplevelsescenter og et frilandsmuseum, og børn som voksne kan prøve på egen krop, hvordan det var at leve dengang.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af den, når du lejer dit sommerhus hos os.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 12 sommerhuse