Emne nr.: 090-06302
Emne nr.: 090-06302

Når der skal være plads til 3-4 familier ad gangen, er et sommerhus til 20 personer det ideelle match. Her er der både plads til at spise morgen- og aftensmad sammen, og til at man kan hygge sig i en krog med en god bog for sig selv. Feriens program og planlægning afgør I selv. Jeres udvalgte sommerhus med plads til 20 personer hører ydermere hjemme i den kategori, hvor swimmingpool og/eller et aktivitetsrum med sjove og udfordrende spil ofte er en del af indretningen. Uanset hvilket sommerhus I vælger, kan I roligt begynde at glæde jer.

Et sommerhus er det oplagte valg, når familien eller vennerne skal samles. I et sommerhus er tiden jeres egen, og I kan selv lægge planen for dagens udendørs og indendørs oplevelser.

Det er væsentligt, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at planlægge familiens kommende ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde lige præcis det sommerhus, der opfylder jeres krav. På det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønne sommerhuse.

At finde dit sommerhus er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver klaret. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være på udkig efter samme sommerhus som dig. Derfor: Få overstået bookingen så hurtigt som muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Vil du sikre familien en ferie med jeres helt egen poolafdeling? Så er et sommerhus med luksus-faciliteter det perfekte valg. Her bestemmer I selv badetiden og kan til enhver tid hoppe i vandet. Et sommerhus med pool er den ultimative luksus, man kan have på ferien.

Sommerhusene med luksusindretning bliver hurtigt booket. Særligt op til ferier og helligdage er der høj efterspørgsel på luksushusene. Lej dit sommerhus nu, så I alle kan begynde at glæde jer til ferien med pool!

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til afslappende feriedage ved Østersøen. Marielyst er en malerisk landsby på øen Falster, der især for børnefamilier har flere overraskelser i vente.

Følg cykelstien "Falster Rund". Stien fører gennem skønne skovområde Bøtø Skov, hvor I møder frit løbende heste.

Et besøg i Guldborgsund Zoo er en god idé til en udflugt. Her lever forskellige dyr tæt sammen. Dine børn vil blive forbløffet over synet af løverne.

Lej nogle cykler, for snart går det løs. Rundt om Marielyst venter der en afslappende cykeltur.

Besøg trafikhavnen i Rødby og se, hvordan de store skibe kommer ind i og forlader havnen.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 28 sommerhuse