Emne nr.: 325-571-
Emne nr.: 325-571-

Opgradér ferien og vælg et sommerhus med egen pool - det kalder vi luksus langt ud over det sædvanlige. Her kan I nyde nogle skønne dage sammen med familie eller venner og lade den ekstra følelse af luksus bundfælde sig. Det er altid dejligt at vende hjem med ny energi fra det sommerhus, man har booket. Så er man klar til dagligdagen, der igen banker på.

Sommerhuse med luksusindretning er en af de mest populære hustyper. Derfor er det en god ide at leje dit sommerhus med luksusindretning tidligst muligt. På den måde får du nemlig det største udvalg at vælge iblandt. Når der er styr på bookingen, kan I alle se frem til en herlig ferie i sus og dus.

Uanset hvilket sommerhus du vælger, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der er lagt op til en uforglemmelig ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og masser af muligheder for at opleve de seværdigheder, som nærområdet byder på.

Når du er på udkig efter et sommerhus til familiens næste ferie, er det af stor betydning, at det sommerhus, du vælger, matcher så mange af jeres behov som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du altid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når søgningen er overstået, og du har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om familiens ferie, er det om at få bookingen overstået. Det klares på ingen tid online - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ferieområdet ved Lemvig ligger kun få kilometer fra byens centrum. Du kan opleve den hyggelige, men livlige atmosfære i gågaden, mens du slentre mellem talrige små og store butikker.

Ved havnen i Lemvig strækker den enorme Lemvig Skatepark med gode skatemuligheder sig over 1200 m2. Udover både lette og krævende udfordringer, som du og dine børn kan øve jer på med rulleskøjter, løbehjul og skateboard, er der også en basketball bane. Der er gratis entré til skateparken.

Der venter jer fremragende vindforhold til surfing i nærheden af landsbyen Gjellerodde. En surferskole i Lemvig tilbyder både privatundervisning og introduktionskurser.

Lad din sjæl vandre under en bådtur på Limfjorden.

En storslået udflugt tager jer til det nærliggende Kystcenter i Thyborøn, hvis oplevelsesverden er fordelt over et område på 5000 m2. Udover en spændende reptilzoo er der mange andre højdepunkter, der strækker fra naturværkstedet med kunst muligheder til barfodsstien.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 22 sommerhuse