Emne nr.: 130-G51807
Emne nr.: 130-G51807

Når du lejer et sommerhus med luksusindretning, står jeres helt egen pool til rådighed i alle døgnets timer. I et sommerhus med pool venter der nogle skønne timer og et liv - eller i hvert fald en hel ferie - i ren og skær luksus. Book dit sommerhus nu og glæd jer til alle tiders ferie i rammer ud over det sædvanlige.

Du kan med fordel booke dit sommerhus med luksusindretning, når du ved, hvor mange I er, hvornår I skal afsted, og hvor I skal hen. Mange familier er på udkig efter et luksushus, når det er ferietid. Af den grund er udvalget størst, når du booker så tidligt som muligt. Når bookingen af dit sommerhus med luksusindretning er gået igennem, kan I godt begynde at glæde jer til ferien.

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og præcis de ferieoplevelser, I selv skaber, er en væsentlig del af glæden ved at holde ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de mange ferieoplevelser, som venter jer i lokalområdet.

Jo flere sommerhuse du får mulighed for at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde præcis det sommerhus, der matcher dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når søgningen er ovre, og du har fundet netop det sommerhus, der matcher dine krav, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det charmerende ferieområde Kerteminde har alt, der skal til for at gøre familieferien vellykket. Vidtstrakte naturlandskaber, fantastiske badestrande og attraktive udflugtsmål.

Kun få kilometer fra Kerteminde ligger de fynske vinmarker, hvor man kan se Fyn fra øens mest frugtbare side.

Kerteminde er et ægte ferieparadis især for børnene, for her starter naturoplevelserne lige uden for døren.

Kerteminde råder både over en fiskerihavn og en stor men hyggelig marina. På havnen kan man købe friske fisk, nyde den maritime atmosfære og se fiskerne over skulderen, når de udfører deres erhverv.

Når man holder ferie i Kerteminde, er det nemt at sætte sig ind i de fynske malere, Fynboernes, synspunkt om, at Kerteminde er det smukkeste sted i verden. Fynboernes værker kan ses på Johannes Larsen Museet på Møllebakken.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk omfattet af vores prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1 sommerhuse