Emne nr.: 130-I57166
Emne nr.: 130-I57166

Et sommerhus med luksuriøs indretning er det definitive valg, når det gælder ferien i et sommerhus. Det er rendyrket luksus at have sin helt egen pool til rådighed 24 timer i døgnet. Her kan I nyde ferien på egne præmisser og opholde jer i poolen, så længe det passer jer.

Når ferien i luksuriøse omgivelser står for døren, er det på tide at få booket et sommerhus med luksus faciliteter. Denne ferieform er særligt efterspurgt, og i takt med, at flere familier vælger et sommerhus med luksusindretning til deres ferie, vil udvalget blive mindre dag for dag. Vær særlig opmærksom på at få booket i god tid op til landets helligdage og ferier, så I sikrer jer jeres favorit sommerhus hurtigst muligt.

Et sommerhus er svaret på familiens feriedrømme. Her er tiden 100% jeres egen, og I kan bruge den, nøjagtig som I vil. Hyg jer i jeres udvalgte sommerhus og tag på udflugter i nærområdet. Der venter jer alle tiders ferie med dejlige oplevelser og masser af tid til hinanden.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue et væld af forskellige portaler. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der passer til jer.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en skøn ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den nordøstlige del af Bornholm hæver sig majestætisk over Østersøen. Gudhjem, der betragtes som landets mindste by, ligger på de stejle skråninger.

Middelaldercenter Bornholm er et besøgscenter og frilandsmuseum, der tager de besøgende med ind i historien. Mellem grusstierne er der en smedje, bueskydning, keramik, farvning og meget mere.

Det føles lidt som et bjerg, når I kører ned ad serpentinevejen til Nørresand havn. Det er en spændende stækning, som desværre ikke er farbar på cykel.

Cykelrute 10 fører over hele Bornholm. Strækningen kan kortes af, er stort set fri for biler og er meget familievenlig.

Svømmehallen i Gudhjem har en rutsjebane for børn og offentlige svømmetider næsten hver eftermiddag. Vandet er dejligt varmt og faciliteterne til familier er meget gode.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige krav til det sommerhus, du kigger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 39 sommerhuse