Emne nr.: 160-D7746
Emne nr.: 160-D7746

Et sommerhus er svaret på jeres feriedrømme. Her er tiden hundrede procent jeres egen, og I kan bruge den, nøjagtig som I vil. Hyg jer i jeres udvalgte sommerhus og tag på udflugter til aktiviteter og seværdigheder i lokalområdet. Der venter jer en uforglemmelig ferie med dejlige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine ønsker, er det væsentligt, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi til hver en tid tilbyder det største udvalg af sommerhuse.

Når du har fundet det sommerhus, du gerne vil have, mangler du kun at få klaret bookingen. Den foregår ganske ubesværet over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Tag på en ferie ud over det sædvanlige, når du lejer et sommerhus, hvor den rene luksus venter dig. I et sommerhus med luksusindretning venter jeres helt egen pool på jer! Desuden kan jeres sommerhus indeholde andre attraktive faciliteter såsom sauna, spa eller måske et aktivitetsrum med sjove familiespil. Læs altid beskrivelsen på det sommerhus, I har kig på, så I ved, hvad I kan glæde jer til.

Ferien i luksuriøse omgivelser står lige for døren. Det er vores klare anbefaling at leje det sommerhus med luksusindretning, der skal danne rammen om jeres ferie, i så god tid som muligt. Så får I flest muligheder at vælge imellem, og chancen for at finde det helt rigtige sted bliver bedre. Glæd jer til luksusferien med egen pool i det sommerhus, I vælger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Der er kun 30 minutters kørsel fra Blokhus til storbyen Aalborg, som både har en havn, museer og mange seværdigheder.

Der er intet bedre end at ride en tur langs stranden. Blokhus Ridecenter gør det muligt at komme på fantastiske rideture.

Hen over sommeren afholdes der forskellige koncerter på torvet i Blokhus.

I midtbyen opfylder det moderne indkøbscenter Kalstrups Livsstilshus næsten alle feriegæsters ønsker.

Kun få kilometer fra Blokhus ligger områdets største forlystelsespark Fårup Sommerland. Forlystelserne her er både i vand og på land og for hele familien, så husk tørt tøj.

I forlystelsesparken Fårup Sommerland kan I vælge mellem flere restauranter på ét sted, der er både er en taco-restaurant, burgerbar, kinesisk restaurant og en café i parken.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Den sikrer, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 50 sommerhuse