Emne nr.: 160-D7746
Emne nr.: 160-D7746

Skal jeres ferie have fuld skrue i år? Så er et sommerhus med luksusindretning svaret. Her får I nemlig jeres helt egen pool med i købet, og I afgør selv, om I vil bade 1,2 eller 10 gange om dagen! Nyd den ekstra følelse af luksus og velvære samt pladsen til leg og fornøjelse, når I lejer et sommerhus med luksuriøse faciliteter.

Hvis ferieplanerne omfatter et sommerhus med luksusindretning, er det en rigtig god ide at booke i god tid. Denne type sommerhuse er efterspurgte året rundt. Jo tættere I kommer på feriens begyndelse, jo færre sommerhuse vil der være at vælge mellem.

Et sommerhus er et super godt valg til den næste ferie. I vil helt sikkert nyde ferien i jeres hyggelige og skønt beliggende sommerhus. Her får I alle muligheder for at tilrettelægge jeres ferie, sådan at den er tilpasset jeres individuelle ønsker.

Jo flere sommerhuse du kan vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del klares uden videre online, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til en vidunderlig ferie i den smukkeste danske natur med en god balance mellem afslapning og rolige øjeblikke samt gode oplevelser.

Et lille indkøbscenter eksisterer under taget af bowlingbygningen i Blokhus. Udover tøj kan der også købes boliginteriør her.

En ferie i et sommerhus har den fordel, at dagene frit kan planlægges. Hune giver den rette balance mellem afslapning i naturen og store attraktive seværdigheder.

Stranden mellem Rødhus og Løkken er fantastisk bred og ideel til sportsudøvere. Sandet er så fast, at endda en cykeltur med picnic er mulig.

Ved Hune er der et lysstøberi, Blokhus Lys. Besøgende kan selv støbe stearinlys eller dekorere færdige lys. En dejlig souvenir.

Stranden ved Blokhus er malerisk. Om sommeren ligger hvide badehuse på kanten af ​​klitterne og skaber en nostalgisk flair.

Vesterhavet inviterer til at svømme om sommeren, men der er også gode grunde til at udforske baglandet. Skov, klitter og hedelandskaber er ideelle til cykel- og vandreture.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 129 sommerhuse