Emne nr.: 090-68055
Emne nr.: 090-68055

Et sommerhus er det perfekte valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I fastlægger selv rammerne for dagens program, der kan byde på alt lige fra afslapning med en god bog til aktive timer i naturen.

Det er meget vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du får at vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde netop det sommerhus, der imødekommer dine krav. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Når søgningen er overstået, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del foregår uden videre over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Vil du sikre dig en ferie med jeres helt egen poolafdeling? Så er et sommerhus med luksus-faciliteter det oplagte valg. Her bestemmer I selv badetiden og kan til enhver tid tage jer en dukkert. Et sommerhus med pool er den ultimative luksus, man kan få på ferien.

Før I ved af det, begynder ferien. Lej et sommerhus med luksusindretning allerede i dag og glæd jer til en skøn ferie med jeres egen swimming pool. Når I booker i god tid, får I det største udvalg at vælge mellem. Hvem vil ikke gerne have så mange sommerhuse at vælge mellem, når det gælder den ganske specielle luksusferie?

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Gilleleje og omegn er der mange interessante attraktioner og en indbydende natur. Derfor er området et oplagt sted at holde ferie med familien.

Skovområdet Valby Hegn syd for Gilleje er et yndet udflugtsmål. Ikke mindst de mange arkæologiske udgravninger gør et stort indtryk.

Tæt på Gilleleje ved Esrum Sø ligger Esrum Kloster. Klostret har den skønneste klosterhave og er i dag museum.

Holder I ferie i Gilleleje, og skal dagen stå i kulturens tegn, kan et besøg på Rudolph Tegners Museum anbefales. Her er der udstillet adskillige berømte skulpturer.

Det virkelig interessante Frederiksborg Slot ligger nær Gilleleje. Slottets muntre arkitektur med tårne og tinder får det til at ligne et rigtigt eventyrslot.

Ved Rågeleje tæt på Gilleleje ligger det unikke naturbeskyttede Heatherhill. Det bakkede hedelandskab er et fantastisk sted at gå ture.

Er I vilde med alt godt fra havet og røgede fisk, så kom til Gilleleje. På fiskerihavnen ligger et fiskerøgeri, og man kan købe friskfangede fisk direkte fra kutterne.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid booker dit sommerhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 25 sommerhuse