Emne nr.: 090-42656
Emne nr.: 090-42656

I et sommerhus med luksusindretning venter der jer en lang række gode oplevelser. Feriens helt store højdepunkt bliver uden tvivl poolen, som I kan anvende, når som helst det passer jer. Nyd ferien i et sommerhus, hvor luksus og hygge følges ad. På den måde sikrer I jer en skøn ferie for hele familien.

Book jeres luksusferie nu og vær sikker på at få det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse med luksusindretning. Jo tidligere I booker, jo større er udvalget af sommerhuse. Lige så snart bookingen er gennemført, kan I glæde jer til at pakke taskerne og komme afsted!

I bestemmer helt selv, hvad ferien skal byde på, når I booker et sommerhus. Der er både plads til at udfolde sig inde og ude. Måske byder lokalområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, I gerne vil opleve. Måske foretrækker I at hygge jer i det sommerhus, I bestemmer jer for at booke.

Søgningen efter et sommerhus klares nemt og ubesværet her på siden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af populære sommerhuse. Det giver dig den store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet koncentrere dig om at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er overstået, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Vidunderlige strande, en fascinerende natur og vidtstrakte landskaber gør regionen omkring Dueodde til en perfekt feriedestination for familier, der ønsker at tilbringe deres ferie i et roligt miljø.

Nord for Dueodde ligger byen Gudhjem, der med sit middelalderligecentrum er en af de mest spektakulære attraktioner på Bornholm, og invitere dig og din familie på en underholdende tur tilbage til middelalderen.

Den maleriske havn i Nexø nær Dueodde er et dejligt sted at være og gå en tur.

Jernbanemuseet ligger direkte ved havnen i Nexø er meget flot designet og en anbefalelig destination, hvis man tilbringer sin ferie i et sommerhus i Dueodde.

Bag stranden i Dueodde ligger et skovområde der er flankeret af klitter og er et meget flot område til lange gåture.

På forskellige steder omkring Dueodde er det muligt for dig og din familie, at betragte fugle og hvor varieret de lever.

Udstillingen NaturBornholm i Aakirkeby, ikke langt fra Dueodde, præsenterer Bornholms tilblivelseshistorie på en meget levende måde.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til markedets billigste pris her på domænet. Som kunde her på hjemmesiden kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du søger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at indfri dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 55 sommerhuse