Emne nr.: 325-515--

I et poolhus med luksusindretning venter der jer en perlerække af dejlige oplevelser. Feriens helt store højdepunkt bliver uden tvivl poolen, som I kan benytte, når som helst det passer jer. Nyd ferien i et poolhus, hvor luksus og hygge følges ad. På den måde sikrer I jer en herlig ferie for hele familien.

Det er altid en fordel at være i god tid, når det drejer sig om ferien i luksuriøse rammer. Poolhusene med luksusindretning er populære året rundt. Jo bedre tid I booker i, jo større vil udvalget være - og dermed stiger chancen for at finde præcis det poolhus, der imødekommer familiens krav. Når I har fået styr på, hvilket poolhus der skal fungere som udgangspunktet for jeres luksusferie, kan I begynde at glæde jer til afrejsedagen.

Der er ikke noget, der når op på siden af et poolhus, når vi taler om luksusferie. Med fri adgang til en lækker poolafdeling med et tropeagtigt klima, er der i den grad lagt op til ferie på første klasse.

Familiens drøm om en ferie på første klasse er lige kommet et stort skridt tættere på at gå i opfyldelse. Her på siden kan du nemlig vælge mellem flest poolhuse. Din fordel ved at have det største udvalg på ét sted er, at det bliver mange gange lettere nemmere at overskue mulighederne.

Når du har fundet dit poolhus, er det om at få overstået bookingen, sådan at rammerne omkring familiens kommende ferie er på plads. Det klares nemt og enkelt over nettet - og når bookingen er på plads, er det bare at læne sig tilbage og nyde forventningens glæde.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Helt ude ved Vesterhavet ligger ferieområdet Vrist. Den skønne natur og områdets mange attraktioner byder på masser af gode ferieoplevelser.

Tager I en tur ind til den charmerende by Lemvig, må I ikke snyde jer selv for at få en tur på Planetstien. Stien er uformet som vores solsystem og består af en række små skulpturer.

De mange cykelstier ved Vrist sørger for, at man nemt og sikkert kan komme omkring på to hjul.

På det smukke galleri Det Gule Hus i Bovbjerg lidt syd for Vrist udstilles der betagende oliemalerier og akvareller samt keramiske værker.

En af de mange aktiviteter, man kan afprøve på ferien i Vrist, er windsurfing. Oplev den fantastiske fornemmelse af bølgerne og vindens kræfter.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer dit poolhus til den billigste pris her på hjemmesiden. Som kunde her på portalen er du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Hvis du skulle finde det poolhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller spørgsmål omkring et poolhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit poolhus.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det poolhus, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 83 sommerhuse