Emne nr.: 090-30772
Emne nr.: 090-30772

Må din ferie gerne have den ekstra følelse af luksus? Når du lejer et poolhus med luksusindretning, betyder det bl.a., at du får adgang til din helt egen pool. De resterende faciliteter kan variere med alt fra sauna og udendørs spa til billardbord eller bordfodbold. Når du gerne vil holde ferie i luksuriøse omgivelser, er et poolhus det helt rigtige valg.

Poolhuse med luksusindretning er en meget attraktiv ferieform. Af samme grund kan denne form for poolhuse hurtigt være udlejet op til ferier og helligdage. Vær derfor ude tidligst muligt med bookingen af jeres luksus poolhus, så får I det største udvalg at vælge mellem - og I kan begynde at glæde jer til ferien sammen.

Et poolhus betyder simpelthen, at I får en ferie på første klasse. Det er simpelthen skønt at vide, at I når som helst kan nyde vandet og det tropeagtige klima i poolafdelingen.

Jo flere poolhuse der er at vælge mellem, jo bedre bliver dine chancer for at finde netop det poolhus, der opfylder familiens ønsker. Ingen andre hjemmesider giver dig så mange poolhuse at vælge mellem som Feline Holidays. Det giver dig overblik, og det sparer dig tid. Nemt og enkelt.

Når du har fundet frem til dit poolhus, kan du straks booke det via nettet. Bookingen er hurtigt klaret, og når den er på plads, kan I roligt glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Marielyst ligger nær flere forlystelsesparker og zoologiske haver, og bl.a. derfor er stedet særlig velegnet for børnefamilier.

I Lalandia kan børnene tumle og plaske rundt. Her er der bl.a. forskellige vandrutsjebaner og store udendørs bassiner.

Lej nogle cykler, for snart går det løs. Rundt om Marielyst venter der en afslappende cykeltur.

Det er en enestående udflugt at besøge Danmarks Traktormuseum. Museet ligger på Falster, ikke langt fra feriebyen Marielyst.

I udkanten af Marielyst ligger mange af byens aktiviteter. Bl.a. en ridestald, gokart banen, bowlingcentret, en golfbane og en minigolfbane. Ferien i Marielyst bliver aldrig kedelig.

På Danmarks Traktormuseum i Eskilstrup er hele tre etager fyldt med traktorer og motorer. Mere end 200 udstillede genstande, hvor af nogle går tilbage til år 1880, kan nok få et hjerte eller to til at slå lidt hurtigere.

Svømmecenter Falster ligger i Nykøbing Falster, og her er der foruden svømmebaner også varmtvands-, sports- og morskabsbassin - helt perfekt til en regnvejrsdag.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det største udvalg af poolhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de poolhuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du booker et poolhus gennem os.

Skulle du finde det poolhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af poolhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 148 sommerhuse