Emne nr.: 147-EAS336
Emne nr.: 147-EAS336

Skal I fejre en særlig begivenhed, eller må ferien bare gerne føles ekstra luksuriøs? Så book et poolhus med luksusindretning. Her vil I have jeres egen swimmingpool til afslapning og velvære eller svømning og sjove vandlege. Det er helt op til jer, hvad I bruger tiden til i det poolhus med luksusindretning, I ender med at leje.

Luksusferien er blevet en efterspurgt ferieform, fordi man har behov for at blive forkælet, når det langt om længe er ferietid. Vær derfor velforberedt når det drejer sig om ferien i et poolhus med luksusindretning. Jo tidligere I booker, jo større vil udvalget selvsagt være. Når der er styr på bookingen af det poolhus, I foretrækker, kan I godt begynde at se frem til ferien i ren og skær luksus.

En ferie i et poolhus er noget, I alle i den grad kan glæde jer til. Det er skønt at have adgang til jeres egen swimming pool, når som helst det passer jer - og vel at mærke uden, at I er plaget af hverdagens stressende rutiner. Et poolhus er en dejlig oplevelse, der i bund og grund betyder masser af tid til hinanden.

Et godt overblik over de mange poolhuse er den bedste vej til en skøn ferie. Og det er netop, hvad du får her på siden. Vi præsenterer dig for det største udvalg, sådan at der ikke er grund til at søge andre steder. Nemt og enkelt.

De forskellige poolhuse er eftertragtede på alle tider af året, så når du har fundet det poolhus, du helst have, er det vigtigt at få bookingen klaret. Den foregår nemt og enkelt over nettet - og når den er overstået, er der kun tilbage at glæde sig til, at I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med sine næsten 570.000 indbyggere er Malaga den næststørste by efter Sevilla i den spanske provins Andalusien.

Dyk ned i Malagas historie med et besøg på Alcazaba. Fæstningen ovenfor byen blev bygget af maurer i det 11. århundrede e.Kr. og er i dag en ægte turistmagnet.

I må ikke gå glip af en spadseretur gennem Parque de Malaga. Her kan I slappe af på en promenade og nyde 30.000 m2 natur.

Den andalusiske by Malaga er et ægte mekka for kunstelskere. Udover Museo Picasso er der f.eks. også mulighed for at besøge Museo Carmen Thyssen. Her kan I se mere end 230 værker af forskellige andalusiske kunstnere.

Det er værd at besøge Palacia Episcopal i Malaga. Den barokke bygning er ikke kun et blikfang udefra. Indenfor venter stiftsmuseet på jer.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af poolhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige poolhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du booker et poolhus gennem os.

Hvis du skulle finde det poolhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit poolhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have specielle ønsker til det poolhus, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 19 sommerhuse