Emne nr.: 147-EAS336
Emne nr.: 147-EAS336

Vælg en feriebolig som base for jeres næste ferie. Uanset hvilken feriebolig, I vælger, vil der være flere spændende oplevelser og udflugter i nærområdet, som blot venter på at blive udforsket.

Jo flere ferieboliger du får at vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde nøjagtig den feriebolig, der matcher dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af ferieboliger, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

At finde din feriebolig er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på et øjeblik.

Når du booker en feriebolig med luksusindretning, er der adgang til jeres helt egen pool døgnet rundt. I en feriebolig med pool venter der nogle dejlige timer og et liv - eller i hvert fald en hel ferie - i ren og skær luksus. Book din feriebolig nu og glæd jer til alle tiders ferie i rammer ud over det sædvanlige.

Det er altid en fordel at være ude i god tid, når det drejer sig om ferien i luksuriøse rammer. Ferieboligerne med luksusindretning er eftertragtede året rundt. Jo før I booker, jo større vil udvalget være - og dermed stiger chancen for at finde præcis den feriebolig, der imødekommer familiens behov. Når der er styr på, hvilken feriebolig der skal fungere som udgangspunktet for jeres luksusferie, kan I begynde at glæde jer til afrejsedagen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Malaga er et af de vigtigste økonomiske og kulturelle centre i Spanien. Udover lufthavnen har byen og en stor handelshavn, et universitet og talrige verdenskendte seværdigheder.

Et af de mest imponerende landskaber i Spanien ligger omkring 6 km fra Malaga. El Torcal byder jer velkommen med imponerende karst formationer, som er den perfekte billedbaggrund.

Hvis I skal slappe af i Malaga, kan I gøre det i den tropiske have Jardín Botánico Histórica La Concepción.

Dyk ned i Malagas historie med et besøg på Alcazaba. Fæstningen ovenfor byen blev bygget af maurer i det 11. århundrede e.Kr. og er i dag en ægte turistmagnet.

For teknologifans er der nogle ganske særligt i det sydlige Malaga. Her finder I byens bilmuseum, hvor I kan se biler fra forgangne tider samt nyrer hurtige biler.

Teatro Romano repræsenterer en del af Malagas historie, hvor I kan lære mere om byens romerske fortid.

Malaga vil altid være forbundet med kunstneren Pablo Picasso, hvilket f.eks. fremgår tydeligt på Plaza de la Merced. Her ligger huset, hvor Picasso blev født, og det bør I ikke glip af på en ferie i Malaga. Her kan I lære mere om malerens bevægende liv.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort og godt, at du aldrig kommer til at betale for meget for din feriebolig.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til den feriebolig, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 19 sommerhuse