Emne nr.: 147-EAS336
Emne nr.: 147-EAS336

Når ferien står for døren, er det på tide at få booket en feriebolig. Find jeres favorit feriebolig i et skønt område, hvor hele familien eller venneflokken kan tilbringe nogle dejlige dage sammen. Når I har booket den feriebolig, der skal være jeres base for ferien, kan I roligt begynde at glæde jer til I skal afsted!

Når du kigger efter en feriebolig til familiens næste ferie, er det vigtigt, at den feriebolig, du vælger, matcher så mange af jeres krav som muligt. Derfor er det vigtigt, at det udvalg af ferieboliger, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du når som helst det største udvalg og dermed også det bedst mulige udgangspunkt.

Når jagten er overstået, og du har fundet den feriebolig, der skal udgøre rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen overstået. Det klares på et øjeblik over nettet - nemt og enkelt.

Skal familien samles i en særlig anledning, eller må ferien bare godt bære præg af, at I langt om længe har fri og har tid til at være sammen? Så er en feriebolig med luksusindretning og egen pool det helt rigtige valg. Her får man den ekstra snert af luksus, som man har brug for i sin ferie. En feriebolig med luksusindretning byder nogle gange på ekstra meget plads, flere badeværelser, spa, sauna eller et aktivitetsrum. Læs altid beskrivelsen, så I ved, hvad I kan glæde jer til!

Klar, parat, feriestart! Find en feriebolig med luksusindretning allerede i dag. Når I er ude i god tid med bookingen, vil I blive præsenteret for det største udvalg. Dermed er det lettere at udvælge jeres favorit blandt de mange ferieboliger med luksusindretning. Når bookingen er overstået, kan I glæde jer til en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det bedste tidspunkt for en rejse til den andalusiske by Malaga er mellem juni og september. Her er lufttemperaturen højeste og med et gennemsnit på 1,3 dage om måneden, er der den mindste chance for regn i denne periode.

Du kan tilbringe en dag med hele familien i Tivoli World Malaga. I forlystelsesparken finder I mange forskellige attraktioner.

Byggeriet af Malagas katedral begyndte i det 16. århundrede. Det er bestemt værd at se den imponerende kirke.

Malaga vil altid være forbundet med kunstneren Pablo Picasso, hvilket f.eks. fremgår tydeligt på Plaza de la Merced. Her ligger huset, hvor Picasso blev født, og det bør I ikke glip af på en ferie i Malaga. Her kan I lære mere om malerens bevægende liv.

En af de smukkeste vandreruter omkring Malaga fører over Caminito del Rey, langs maleriske landskaber, imponerende klipper og en kløft.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder, at du aldrig kommer til at betale for meget for din feriebolig.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til den feriebolig, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 19 sommerhuse