Emne nr.: 090-41203
Emne nr.: 090-41203

Glæd jer til ferien i netop det sommerhus, I har valgt som jeres favorit. Selvom det sommerhus, I bestemmer jer for, hører hjemme i den lille klasse, er der masser af hjerterum til jeres ferie. Småt kan sagtens være godt, så uanset hvilket sommerhus, I ender med at leje, kan I se frem til nogle skønne timer både indendøre og udendøre.

Lej et sommerhus, der er lille, på Feline Holidays og få det største udvalg at vælge iblandt. Foruden at have det største udvalg, garanterer vi også den lavest mulige pris. Vores prisgaranti betyder, at du altid kan finde små sommerhuse til markedets laveste pris. Så er der bare bookingen og forventningens glæde tilbage, før I kan nyde ferien sammen!

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og præcis de ferieoplevelser, I selv skaber, er en meget stor del af glæden ved at tage på ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem afslapning i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de ferieoplevelser, som venter jer i nærområdet.

Det betyder meget, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”lille sommerhus ved marielyst”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del klares uden videre over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Marielyst ligger nær flere forlystelsesparker og zoologiske haver, og bl.a. derfor er stedet særlig velegnet for børnefamilier.

På Gokartbanen i Marielyst er der baner til alle aldre og færdigheder. De voksne kørere kan med fordel vælge den 400 meter lange professionelle bane, mens 200 meter banen er velegnet for familiens yngste.

Middelaldercentret i Nykøbing Falster ligger kun 15 km fra Marielyst. Centret er både et oplevelsescenter og et frilandsmuseum, og børn som voksne kan prøve på egen krop, hvordan det var at leve dengang.

På Danmarks Traktormuseum i Eskilstrup er hele tre etager fyldt med traktorer og motorer. Mere end 200 udstillede genstande, hvor af nogle går tilbage til år 1880, kan nok få et hjerte eller to til at slå lidt hurtigere.

Tag ud på havet. Tag på en sejltur med postbåden Vesta langs Nakskov fjord - en unik naturoplevelse for hele familien.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 902 sommerhuse